Napadač Vojvodine Uroš Kabić razočaran je nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu konferencije.

Kabić je postigao vodeći pogodak za „staru damu“ u Klagenfurtu, ali je nakon toga LASK preuzeo kontrolu i do kraja slavio rezultatom 6:1.

– Počeli smo odlično, ranim golom i drago mi je što sam ga baš ja postigao. Nažalost, naš ritam je kasnije popustio, baš u drugom poluvremenu kada je trebalo da budemo najjači. Primili smo golove kao od šale, što nam ne dolikuje. Drago mi je samo što sam dao pogodak, ali mi on ne znači ništa ako mi nismo prošli i žao mi je što smo poraženi na ovaj način. Mislim da ovo nije naša prava slika, sada nam ostaje da se i za sledeću godinu borimo za tu Evropu. Čeka nas utakmica sa Spartakom u prvenstvu, moramo da podignemo glave – rekao je Kabić.

Mladi napadač Voše nastavio je svoj golgeterski niz i to je jedna od pozitivnih stvari pred nastavak sezone.

– Na pripremama sam dao dva gola, na to sam dodao dva gola u Evropi, ali ne želim da stanem. Uvek želim da dam gol više i tako će i biti u nastavku sezone – dodao je on.

Već u ponedeljak, Kabića i drugove očekuje vojvođanski derbi, protiv Spartaka u Subotici.

– Očekujem naš odgovor, da izađemo u najjačem sastavu i da pobedimo posle ovog poraza. Evropa je iza nas, moramo što pre da se podignemo i da uđemo u seriju pobeda – zaključio je Uroš Kabić.

Utakmica Spartak – Vojvodina na programu je u ponedeljak u 19 časova.