Кадети Војводине играли су нерешено 2:2 (0:0) против екипе Олеа, у седмом колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Бутраковић у 50. и Јовановић у 67, док су голове за госте постигли Митровић у 75. и Ђорић у 77. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Стефановић, Велицки (од 80. Перановић), Малобабић, Вукобратовић, Пилић, Павловић (од 86. Ахметовић), Поповић (од 80. Црновчић), Влајков (од 56. Нинковић), Бошкан, Јовановић, Бутраковић.

Оле: Николић, Бежан, Проданић, Ђокић, Млађеновић, Брадић, Богдановић, Прелевић (од 91. Миловановић), Митровић, Тричковић, Ђорић.

Почетак утакмице је припао гостима, који су више нападали и били опаснији пред голом Стефановића, али су у завршницама акција или били непрецизни, или је добро реаговао чувар мреже Војводине.

Посебно добру прилику, Оле је имао у 43. минуту, када је Проданић у шеснаестерцу Војводине одлично проиграо Брадића, који је шутирао са око седам-осам метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

Гости су нову добру шансу имали почетком другог полувремена, када је у 47. минуту Прелевић шутирао са петнаестак метара искоса, али је лопта још једном прошла мимо стативе гола Војводине, да би у 50. минуту црвено-бели казнили ривала за промашаје.

Севнула је контра Војводине, коју је одлично повукао Поповић, буквално претрчао све испред себе, а потом, када је испред њега остао само голман Николић, несебично додао лопту до Бутраковића, који ју је без проблема послао у небрањену мрежу.

У 67. минуту, већ је било 2:0 за Војводину. Фудбалери Олеа су на око 40 метара од свог гола изгубили лопту, до које је потом дошао Јовановић, након чега је ушао у шеснаестерац и рутински савладао Николића, те тако повисио предност свог тима.

Само два минута касније, поново је Бутраковић био у прилици да постигне погодак, али је са око седам-осам метара искоса шутирао мало изнад пречке.

Оле је успео да узврати у 75. минуту, када је Митровић искористио добар центаршут са леве стране, дошао до лопте у петерцу Војводине и спретно је ћушнуо у мрежу, да би већ у 77. дошло до изједначења.

Митровић је одиграо добар пас у празан простор ка Ђорићу, који је прецизно шутирао са око 17-18 метара искоса и послао лопту иза леђа Стефановића.

Само минут касније, Воша је поново могла да дође у вођство, када је Бошкан упутио ударац главом након центаршута са леве стране, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

Након изједначења, играло се врло отворено на обе стране, пошто су оба тима желела да дођу до победе. Најбољу прилику за трећи погодак је имала Војводина и то у 95. минуту, када је са око пет метара шутирао Јовановић, али је лопта погодила пречку, па је резултат остао непромењен.