Kadeti Vojvodine igrali su nerešeno 2:2 (0:0) protiv ekipe Olea, u sedmom kolu Kadetske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu bili su Butraković u 50. i Jovanović u 67, dok su golove za goste postigli Mitrović u 75. i Đorić u 77. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Stefanović, Velicki (od 80. Peranović), Malobabić, Vukobratović, Pilić, Pavlović (od 86. Ahmetović), Popović (od 80. Crnovčić), Vlajkov (od 56. Ninković), Boškan, Jovanović, Butraković.

Ole: Nikolić, Bežan, Prodanić, Đokić, Mlađenović, Bradić, Bogdanović, Prelević (od 91. Milovanović), Mitrović, Tričković, Đorić.

Početak utakmice je pripao gostima, koji su više napadali i bili opasniji pred golom Stefanovića, ali su u završnicama akcija ili bili neprecizni, ili je dobro reagovao čuvar mreže Vojvodine.

Posebno dobru priliku, Ole je imao u 43. minutu, kada je Prodanić u šesnaestercu Vojvodine odlično proigrao Bradića, koji je šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Gosti su novu dobru šansu imali početkom drugog poluvremena, kada je u 47. minutu Prelević šutirao sa petnaestak metara iskosa, ali je lopta još jednom prošla mimo stative gola Vojvodine, da bi u 50. minutu crveno-beli kaznili rivala za promašaje.

Sevnula je kontra Vojvodine, koju je odlično povukao Popović, bukvalno pretrčao sve ispred sebe, a potom, kada je ispred njega ostao samo golman Nikolić, nesebično dodao loptu do Butrakovića, koji ju je bez problema poslao u nebranjenu mrežu.

U 67. minutu, već je bilo 2:0 za Vojvodinu. Fudbaleri Olea su na oko 40 metara od svog gola izgubili loptu, do koje je potom došao Jovanović, nakon čega je ušao u šesnaesterac i rutinski savladao Nikolića, te tako povisio prednost svog tima.

Samo dva minuta kasnije, ponovo je Butraković bio u prilici da postigne pogodak, ali je sa oko sedam-osam metara iskosa šutirao malo iznad prečke.

Ole je uspeo da uzvrati u 75. minutu, kada je Mitrović iskoristio dobar centaršut sa leve strane, došao do lopte u petercu Vojvodine i spretno je ćušnuo u mrežu, da bi već u 77. došlo do izjednačenja.

Mitrović je odigrao dobar pas u prazan prostor ka Đoriću, koji je precizno šutirao sa oko 17-18 metara iskosa i poslao loptu iza leđa Stefanovića.

Samo minut kasnije, Voša je ponovo mogla da dođe u vođstvo, kada je Boškan uputio udarac glavom nakon centaršuta sa leve strane, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Nakon izjednačenja, igralo se vrlo otvoreno na obe strane, pošto su oba tima želela da dođu do pobede. Najbolju priliku za treći pogodak je imala Vojvodina i to u 95. minutu, kada je sa oko pet metara šutirao Jovanović, ali je lopta pogodila prečku, pa je rezultat ostao nepromenjen.