Кадети Војводине изгубили су у гостима од Црвене звезде резултатом 3:0 у 29. колу Кадетске лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Црвена звезда: Драшкић, Д. Тегелтија, У. Илић, Т. Илић, Рогановић, Младеновић, Ђорђевић, Милошевић, Голубовић, Василић, У. Тегелтија. Играли су још Ивановић, Маркочевић, Миленовић.

Војводина: Стефановић, Еремић, Продановић, Мићуновић, Пилић, Павловић, Перановић, Нинковић, Јурешић, Бутраковић, Поповић. Играли су још Црновчић, Пејовић, Средојевић

Црвена звезда је имала прву шансу у осмом минуту, пред голом се нашао Голубовић, али из петерца није успео да погоди мрежу, док је Воша први пут припретила у 12. преко Бутраковића, чији је ударац зауставио голман Драшкић.

Након нешто мирнијег периода игре, Урош Тегелтија је био најближи голу, пошто је статива сачувала мрежу „старе даме“.

Воша је узвратила на истеку пола часа игре, после центаршута са леве стране, Јурешевић је ухватио волеј, лопта је прошла поред стативе.

Звезда је повела у 33. минуту, у гужви у петерцу на правом месту нашао се Урош Тегелтија, који је после ударца Ђорђевића и одбијене савладао Стефановића за 1:0.

Звезда је наставила да доминира и на старту другог полувремена, две шансе су имаали Василић и Ђорђевић, али није био прецизан све до 61. минута. Тада је Ђорђевић наместио лопту на неких 22 метра и из слободњака погодио сам горњи леви угао за 2:0.

Убрзо је Звезда дошла и до трећег гола, у 68. минуту Маркочевић је тек што је ушао у игру за домаћи тим, погодио је за 3:0.

До краја није било промене резултата, Звезда је сачувала предност и уписала победу пред последње коло Кадетске лиге Војводине.