Kadeti Vojvodine izgubili su u gostima od Crvene zvezde rezultatom 3:0 u 29. kolu Kadetske lige Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Crvena zvezda: Draškić, D. Tegeltija, U. Ilić, T. Ilić, Roganović, Mladenović, Đorđević, Milošević, Golubović, Vasilić, U. Tegeltija. Igrali su još Ivanović, Markočević, Milenović.

Vojvodina: Stefanović, Eremić, Prodanović, Mićunović, Pilić, Pavlović, Peranović, Ninković, Jurešić, Butraković, Popović. Igrali su još Crnovčić, Pejović, Sredojević

Crvena zvezda je imala prvu šansu u osmom minutu, pred golom se našao Golubović, ali iz peterca nije uspeo da pogodi mrežu, dok je Voša prvi put pripretila u 12. preko Butrakovića, čiji je udarac zaustavio golman Draškić.

Nakon nešto mirnijeg perioda igre, Uroš Tegeltija je bio najbliži golu, pošto je stativa sačuvala mrežu „stare dame“.

Voša je uzvratila na isteku pola časa igre, posle centaršuta sa leve strane, Jurešević je uhvatio volej, lopta je prošla pored stative.

Zvezda je povela u 33. minutu, u gužvi u petercu na pravom mestu našao se Uroš Tegeltija, koji je posle udarca Đorđevića i odbijene savladao Stefanovića za 1:0.

Zvezda je nastavila da dominira i na startu drugog poluvremena, dve šanse su imaali Vasilić i Đorđević, ali nije bio precizan sve do 61. minuta. Tada je Đorđević namestio loptu na nekih 22 metra i iz slobodnjaka pogodio sam gornji levi ugao za 2:0.

Ubrzo je Zvezda došla i do trećeg gola, u 68. minutu Markočević je tek što je ušao u igru za domaći tim, pogodio je za 3:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Zvezda je sačuvala prednost i upisala pobedu pred poslednje kolo Kadetske lige Vojvodine.