Кадети Војводине победили су у гостима екипу Партизана резултатом 2:0 у осмом колу Кадетске лиге Србије.

Стрелци за Војводину били су Пилић у осмом и Бошкан у 61. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Партизан: Радулашки, Ћук, Филиповић, Драгојевић, А. Поповић, Кахровић, М. Поповић, Јанковић, Јовановић, Алиловић, Дошлов.

Војводина: Стефановић, Вукобратовић, Малобабић, Петковић, Пилић, Павловић, Поповић, Ахметовић, Бошкан, Јовановић, Црновчић.

Војводина је боље отворила меч и повела већ у осмом минуту када је Пилић био највиши у скоку након корнера и са петерца лепо послао лопту главом под пречку за 0:1.

Партизан је узвратио нешто бољом игром, а до полувремена имао је две солидне прилике преко Јовановића, али је голман Стефановић остао несавладан.

Воша је у финишу првог дела игре имала добру прилику, Лазар Јовановић је гађао искоса са десне стране, на месту је био голман Радулашки, а у истом нападу, на другој страни истакао се новом парадом Стефановић који је зауставио Поповића.

Војводина је заиграла још боље у наставку, а у центру пажње био је Лазар Јовановић који је створио две прилике за Црновчића, али га је голман Партизана зуаставио.

На истеку сата игре, голман Радулашки је зауставио ударац са десне стране, а на одбијену је налетео Бошкан и лако погодио празан гол за 0:2.

Војводина је до краја држала лопту и ривала далеко од гола и сачувала предност и заслужено освојила три бода.