Kadeti Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Partizana rezultatom 2:0 u osmom kolu Kadetske lige Srbije.

Strelci za Vojvodinu bili su Pilić u osmom i Boškan u 61. minutu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Partizan: Radulaški, Ćuk, Filipović, Dragojević, A. Popović, Kahrović, M. Popović, Janković, Jovanović, Alilović, Došlov.

Vojvodina: Stefanović, Vukobratović, Malobabić, Petković, Pilić, Pavlović, Popović, Ahmetović, Boškan, Jovanović, Crnovčić.

Vojvodina je bolje otvorila meč i povela već u osmom minutu kada je Pilić bio najviši u skoku nakon kornera i sa peterca lepo poslao loptu glavom pod prečku za 0:1.

Partizan je uzvratio nešto boljom igrom, a do poluvremena imao je dve solidne prilike preko Jovanovića, ali je golman Stefanović ostao nesavladan.

Voša je u finišu prvog dela igre imala dobru priliku, Lazar Jovanović je gađao iskosa sa desne strane, na mestu je bio golman Radulaški, a u istom napadu, na drugoj strani istakao se novom paradom Stefanović koji je zaustavio Popovića.

Vojvodina je zaigrala još bolje u nastavku, a u centru pažnje bio je Lazar Jovanović koji je stvorio dve prilike za Crnovčića, ali ga je golman Partizana zuastavio.

Na isteku sata igre, golman Radulaški je zaustavio udarac sa desne strane, a na odbijenu je naleteo Boškan i lako pogodio prazan gol za 0:2.

Vojvodina je do kraja držala loptu i rivala daleko od gola i sačuvala prednost i zasluženo osvojila tri boda.