Кадети Војводине поражени су од екипе Кикера из Краљева резултатом 1:2 (0:1), у 11. колу Кадетске лиге Србије.

Стрелци за госте били су Јусуфовић у 22. и Степовић у 93, док је погодак за Вошу постигао Пилић у 72. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Матић, Продановић (од 62. Велицки), Вукобратовић, Еремић, Пилић, Павловић (од 46. Пејовић), Црновчић (од 56. Поповић), Влајков (од 46. Нинковић), Јурешић, Јовановић, Бутраковић.

Кикер: Дебељковић, Мајсторовић, Васиљевић, Ердоглија, Јусуфовић (од 75. Степовић), Ратковић (од 74. Ђорђевић), Стојановић, Живковић, Димитријевић (од 29. Угљанин, од 71. Млађеновић), Милић (од 86. Мићовић), Бошковић.

Војводина је прву прилику имала у шестом минуту, када је слободан ударац са око 25 метара искоса одлично извео Јовановић, али је голман гостију парадом спречио лопту да уђе у рашље. Црвено-бели су до вођства могли и у 19. минуту, када се, на левој страни, дриблингом свог чувара одлично ослободио Бутраковић и шутирао са двадесетак метара искоса, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе. На другој страни, у 22. минуту, гости су дошли у вођство.

Слободан ударац за Кикер са око 23-24 метра је сјајно извео Јусуфовић и погодио рашље Вошиног гола.

У 26. минуту, Воша је могла до изједначења, након што је ударац из окрета са око 13-14 метара искоса упутио Црновчић и шутирао у доњи ближи угао, али је чувар мреже гостију још једном успешно интервенисао. Почетком другог полувремена, тачније у 49. минуту, добар соло продор је имао Бутраковић, који је шутирао са око 18 метара, али је лопта погодила пречку гола гостију.

Воша је ударцима из даљине покушала и у 52. минуту, када је најпре шутирао Пејовић, а у следећем нападу и Нинковић, али је у оба случаја лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Међутим, у 72. минуту, Воша је ипак дошла до изједначења.

Након корнера који је извео Јовановић, лопта је дошла до Пилића, који је шутирао са око 15-16 метара и затресао мрежу гостију.

Од тог тренутка, Воша је додатно појачала притисак на гол гостију и покушавала да дође до преокрета, а томе је најближа била у 87. минуту, када је Јовановић искористио набачену лопту са десне стране и из прве је са седам-осам проследио ка голу гостију, али је она отишла неколико центиметара поред стативе, за шта је казна стигла у 93. минуту.

Центаршут са леве стране је искористио Степовић, који је ударцем из прве са седам-осам метара постигао други гол за свој тим и тако донео победу гостима из Краљева.