Kadeti Vojvodine poraženi su od ekipe Kikera iz Kraljeva rezultatom 1:2 (0:1), u 11. kolu Kadetske lige Srbije.

Strelci za goste bili su Jusufović u 22. i Stepović u 93, dok je pogodak za Vošu postigao Pilić u 72. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Matić, Prodanović (od 62. Velicki), Vukobratović, Eremić, Pilić, Pavlović (od 46. Pejović), Crnovčić (od 56. Popović), Vlajkov (od 46. Ninković), Jurešić, Jovanović, Butraković.

Kiker: Debeljković, Majstorović, Vasiljević, Erdoglija, Jusufović (od 75. Stepović), Ratković (od 74. Đorđević), Stojanović, Živković, Dimitrijević (od 29. Ugljanin, od 71. Mlađenović), Milić (od 86. Mićović), Bošković.

Vojvodina je prvu priliku imala u šestom minutu, kada je slobodan udarac sa oko 25 metara iskosa odlično izveo Jovanović, ali je golman gostiju paradom sprečio loptu da uđe u rašlje. Crveno-beli su do vođstva mogli i u 19. minutu, kada se, na levoj strani, driblingom svog čuvara odlično oslobodio Butraković i šutirao sa dvadesetak metara iskosa, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. Na drugoj strani, u 22. minutu, gosti su došli u vođstvo.

Slobodan udarac za Kiker sa oko 23-24 metra je sjajno izveo Jusufović i pogodio rašlje Vošinog gola.

U 26. minutu, Voša je mogla do izjednačenja, nakon što je udarac iz okreta sa oko 13-14 metara iskosa uputio Crnovčić i šutirao u donji bliži ugao, ali je čuvar mreže gostiju još jednom uspešno intervenisao. Početkom drugog poluvremena, tačnije u 49. minutu, dobar solo prodor je imao Butraković, koji je šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta pogodila prečku gola gostiju.

Voša je udarcima iz daljine pokušala i u 52. minutu, kada je najpre šutirao Pejović, a u sledećem napadu i Ninković, ali je u oba slučaja lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Međutim, u 72. minutu, Voša je ipak došla do izjednačenja.

Nakon kornera koji je izveo Jovanović, lopta je došla do Pilića, koji je šutirao sa oko 15-16 metara i zatresao mrežu gostiju.

Od tog trenutka, Voša je dodatno pojačala pritisak na gol gostiju i pokušavala da dođe do preokreta, a tome je najbliža bila u 87. minutu, kada je Jovanović iskoristio nabačenu loptu sa desne strane i iz prve je sa sedam-osam prosledio ka golu gostiju, ali je ona otišla nekoliko centimetara pored stative, za šta je kazna stigla u 93. minutu.

Centaršut sa leve strane je iskoristio Stepović, koji je udarcem iz prve sa sedam-osam metara postigao drugi gol za svoj tim i tako doneo pobedu gostima iz Kraljeva.