Кадети Војводине поражени су од екипе Рада резултатом 0:2 (0:1), у 25. колу Кадетске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за госте је био Самарџија у 18. и 74. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Пајфер, Црновчић, Васић, Еремић, Пилић, Павловић, Поповић, Перановић, Јурешић, Јовановић, Бутраковић. Играли су још: Ахметовић, Шашић, Пејовић, Алимпић, Зечевић и Малобабић.

Рад: Папић, Василов, Радошевић, Ивић, Петијевић, Безаревић, Самарџија, Маица, Кршљанин, Николић, Бојовић. Играли су још: Ратковић, Милутиновић, Антић, Суводалац, Живадиновић и Раичевић.

Гости су повели у 18. минуту, када је најпре Бојовић шутирао, Пајфер одбранио, на лопту је потом натрчао Кршљанин и упутио нови ударац, голман Војводине је још једном одбранио, али је потом на лопту натрчао и Самарџија и довео свој тим у вођство, из практично једине праве прилике у првом полувремену.

Воша је заиграла боље у другом делу меча, па је у 58. минуту могла до изједначења, када је са око 12-13 метара искоса шутирао Поповић, али је Папић одбранио. Само шест минута касније, црвено-бели су имали још бољу шансу и то након корнера, када је у гужви играча испред петерца најбоље реаговао Црновчић и упутио ударац ногом, али је лопта погодила стативу.

Казна за промашаје стигла је у 74. минуту, када је Живадиновић у шеснаестерцу Војводине лепо проиграо Самарџију, који је избио сам испред Пајфера и рутински удвостручио предност свог тима.

У 81. минуту, Воша је могла да смањи резултат преко Зечевића, који је шутирао са десетак метара искоса, али је лопта прошла поред стативе, па је меч завршен резултатом 0:2 у корист Рада.