Кадети Војводине играли су нерешено 1:1 (1:0) против екипе Чукаричког, у 21. колу Кадетске лиге Србије.

У ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац за Вошу је био Бутраковић у 30, док је гол за Београђане постигао Цветковић у 85. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Стефановић, Велицки, Еремић, Продановић, Пилић, Павловић, Перановић, Нинковић, Јурешић, Јовановић, Бутраковић. Играли су још: Ахметовић, Алимпић, Мићуновић, Пејовић, Поповић, Васић.

Чукарички: Чарапић, Војновић, Радојковић, Плавшић, Адамовић, Бачанин, Вујашевић, Ђорђевић, Цветковић, Суботић, Митровић. Играли су још: Зиројевић, Ракић, Влашковић, Ивановић, Прокопијевић, Драгићевић.

Прва прилика на мечу је виђена у деветом минуту, када је Јовановић шутирао са десетак метара искоса, али је Чарапић одбранио. На другој страни, само три минута касније, Чукарички је имао шансу када је Цветковић у шеснаестерцу лепо проиграо Вујашевића, који је избио испред Стефановића и шутирао, али је и чувар мреже црвено-белих успешно интервенисао.

У 23. минуту, слободан ударац за Војводину са око 23-24 метра је извео Јовановић, али је пречка сачувала мрежу гостију. На другој страни, поново само три минута након прилике за Вошу, шансу је имао и Чукарички и то након што је Бачанин шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла преко гола, да би у 30. минуту било виђено право ремек дело од стране Бутраковића.

Он је извео слободан ударац за Вошу са око 25 метара искоса и послао лопту право у рашље голмана Чарапића.

У 52. минуту, Бутраковић је могао да забележи и асистенцију, али је, након његовог центаршута, Јурешићу недостајало само неколико центиметара да главом проследи лопту у мрежу. Двадесетак минута касније, Чукарички је могао да изједначи преко Драгићевића, али је лопта, након његовог ударца са око 22-23 метра, отишла поред стативе.

Гости су добру шансу имали и после корнера у 78. минуту, када је Драгићевић центрирао, а Цветковић упутио ударац главом, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе.

Међутим, у 85. минуту, гости су ипак успели да дођу до изједначења, а стрелац је био управо Цветковић, па је меч завршен ремијем.