Кадети Војводине победили су екипу Спартака резултатом 5:0 (1:0), у трећем колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Јовановић у деветом, Пилић у 55, Мићуновић у 60, Бошкан у 75. и Перановић у 89. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Стефановић, Велицки, Малобабић, Мићуновић, Пилић, Павловић (од 64. Влајков), Поповић (од 60. Перановић), Нинковић, Бошкан (од Јурешић), Јовановић (од 69. Ахметовић), Бутраковић (од 75. Црновчић).

Спартак: Ђураш, Зонић (од 46. Фејеш), Војновић, Ђорђевић (од 81. Стевановић), Капетановић, Стојановић, Десница (од 84. Веселица), Вујовић, Грбић, Павловић, Буљовчић (од 46. Ћурчић).

Војводина је повела у деветом минуту, када је добар лоб пас у шеснаестерац упутио Нинковић, а тамо одлично реаговао Јовановић, који је са седам-осам метара само ћушнуо лопту у мрежу и преварио голмана Ђураша.

Само два минута касније, Јовановић је имао нову прилику и то тако што се изборио за лопту у шеснаестерцу Спартака и шутирао са око 12-13 метара, али је лопта отишла ван оквира гола. У 14. минуту, са двадесетак метара искоса је шутирао Велицки, лопта је ишла у даљи доњи угао, али је Ђураш одбранио.

Војводина је нападала готово све време, а у ретким ситуацијама када су напад покушали да организују играчи Спартака, то се завршавало углавном на средини терена, па голман Војводине Стефановић скоро да ни није имао контакт са лоптом.

Воша је поново озбиљно припретила у 37. минуту, када је са око 25 метара шутирао Малобабић, али је Ђураш одбранио. Свега три минута касније, Бутраковић је, после добрих дриблинга, послао одличан пас у празан простор ка Јовановићу, који је шутирао са око пет метара искоса, али је Ђураш још једном одбранио.

Међутим, у 55. минуту, црвено-бели су дуплирали предност. Корнер је извео Бутраковић, а у петерцу Спартака је одлично скочио Пилић и главом проследио лопту у мрежу.

Само два минута касније, Војводина је могла и до трећег гола, али Поповић није искористио стопостотну шансу, пошто је са око пет метара искоса шутирао преко гола. Ипак, већ у 60. минуту, било је 3:0 за Вошу.

Слободан ударац са леве стране је извео Јовановић и идеално центрирао ка Мићуновићу, који је одлично скочио и са два метра главом само проследио лопту у мрежу.

У 62. минуту, са око 18 метара је добро шутирао Бутраковић, али је Ђураш успео да избије лопту у корнер. На другој страни, Спартак је први пут припретио у 64. минуту, када је Десница шутирао са око 22-23 метра искоса, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе.

До новог гола, црвено-бели су дошли у 75. минуту и то након што је Црновчић одиграо пас у петерац ка Бошкану, који је успео да се избори за позицију за ударац и упути шут ка голу, након чега се лопта од стативе одбила у мрежу.

У 83. минуту, слободан ударац за Спартак са око 25 метара искоса је извео Војновћ, лопта је ишла у рашље, али је одлично одбранио Стефановић. На другој страни, у 87. минуту је из сличне позиције шутирао Црновчић, али је голман Ђураш одбранио његов ударац. Ипак, у 89. минуту, црвено-бели су постигли и пети гол.

Перановић је прихватио лопту у шеснаестерцу и потом рутинским ударцем са десетак метара искоса поставио коначан резултат ове утакмице.