Kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Spartaka rezultatom 5:0 (1:0), u trećem kolu Kadetske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu bili su Jovanović u devetom, Pilić u 55, Mićunović u 60, Boškan u 75. i Peranović u 89. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Stefanović, Velicki, Malobabić, Mićunović, Pilić, Pavlović (od 64. Vlajkov), Popović (od 60. Peranović), Ninković, Boškan (od Jurešić), Jovanović (od 69. Ahmetović), Butraković (od 75. Crnovčić).

Spartak: Đuraš, Zonić (od 46. Feješ), Vojnović, Đorđević (od 81. Stevanović), Kapetanović, Stojanović, Desnica (od 84. Veselica), Vujović, Grbić, Pavlović, Buljovčić (od 46. Ćurčić).

Vojvodina je povela u devetom minutu, kada je dobar lob pas u šesnaesterac uputio Ninković, a tamo odlično reagovao Jovanović, koji je sa sedam-osam metara samo ćušnuo loptu u mrežu i prevario golmana Đuraša.

Samo dva minuta kasnije, Jovanović je imao novu priliku i to tako što se izborio za loptu u šesnaestercu Spartaka i šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta otišla van okvira gola. U 14. minutu, sa dvadesetak metara iskosa je šutirao Velicki, lopta je išla u dalji donji ugao, ali je Đuraš odbranio.

Vojvodina je napadala gotovo sve vreme, a u retkim situacijama kada su napad pokušali da organizuju igrači Spartaka, to se završavalo uglavnom na sredini terena, pa golman Vojvodine Stefanović skoro da ni nije imao kontakt sa loptom.

Voša je ponovo ozbiljno pripretila u 37. minutu, kada je sa oko 25 metara šutirao Malobabić, ali je Đuraš odbranio. Svega tri minuta kasnije, Butraković je, posle dobrih driblinga, poslao odličan pas u prazan prostor ka Jovanoviću, koji je šutirao sa oko pet metara iskosa, ali je Đuraš još jednom odbranio.

Međutim, u 55. minutu, crveno-beli su duplirali prednost. Korner je izveo Butraković, a u petercu Spartaka je odlično skočio Pilić i glavom prosledio loptu u mrežu.

Samo dva minuta kasnije, Vojvodina je mogla i do trećeg gola, ali Popović nije iskoristio stopostotnu šansu, pošto je sa oko pet metara iskosa šutirao preko gola. Ipak, već u 60. minutu, bilo je 3:0 za Vošu.

Slobodan udarac sa leve strane je izveo Jovanović i idealno centrirao ka Mićunoviću, koji je odlično skočio i sa dva metra glavom samo prosledio loptu u mrežu.

U 62. minutu, sa oko 18 metara je dobro šutirao Butraković, ali je Đuraš uspeo da izbije loptu u korner. Na drugoj strani, Spartak je prvi put pripretio u 64. minutu, kada je Desnica šutirao sa oko 22-23 metra iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

Do novog gola, crveno-beli su došli u 75. minutu i to nakon što je Crnovčić odigrao pas u peterac ka Boškanu, koji je uspeo da se izbori za poziciju za udarac i uputi šut ka golu, nakon čega se lopta od stative odbila u mrežu.

U 83. minutu, slobodan udarac za Spartak sa oko 25 metara iskosa je izveo Vojnovć, lopta je išla u rašlje, ali je odlično odbranio Stefanović. Na drugoj strani, u 87. minutu je iz slične pozicije šutirao Crnovčić, ali je golman Đuraš odbranio njegov udarac. Ipak, u 89. minutu, crveno-beli su postigli i peti gol.

Peranović je prihvatio loptu u šesnaestercu i potom rutinskim udarcem sa desetak metara iskosa postavio konačan rezultat ove utakmice.