Кадети  Војводине ремизирали су у гостима са Црвеном звездом резултатом 3:3 у 25. колу Кадетске лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Црвена звезда: Драшкић, Недељковић, Стојсављевић, Лечић, Вукичевић, Ђурић, Миладиновић, Шљивић, Бубањ, Радоњић, Мијатовић.

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац, Чутовић, Павић, Великић, Ковачев, Токин, Стајки, Јањић, Алексић.

Војводина је прва припретила у осмом минуту, Јањић је упутио одличан ударац са дистанце, са око 25 метара, али је погодио стативу.

Након тога, Црвена звезда је преузела иницијативу и Мијатовић је имао прву велику прилику, изашао је сам на голмана, шутирао је поред стативе.

У 34. минуту Звезда је повела након корнера са десне стране, Вукичевић је био на правом месту за 1:0.

Домаћи тим је имао још две шансе у 41. и 43. минуту преко Бубња и Шљивића, а онда је уследило изједначење. Јањић је покупио повратну и послао је под пречку за 1:1.

Звезда је поново дошла у вођство у 50. минуту, Мијатовић је шутирао искоса са леве стране, а Бубањ је уз мало среће био на правом месту и скренуо лопту у мрежу за 2:1.

У 66. минуту Звезда је постигла нови погодак, Радоњић је са 20 метара снажно шутирао и погодио поред саме стативе за 3:1.

Војводина је преузела иницијативу у наредним минутима и у 77. дошла до изједначења. Након центаршута са леве стране, Алексић је смањио резултат на 3:2. Ту није био крај, јер је Војводина кренула у офанзиву и успела да дође до изједачења. У 83. минуту резервиста Бутраковић је шутирао са скоро 30 метара и постигао ефектан погодак за 3:3.

До краја је Црвена звезда имала две полуприлике, али промене резултата није било.