Kadeti  Vojvodine remizirali su u gostima sa Crvenom zvezdom rezultatom 3:3 u 25. kolu Kadetske lige Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Crvena zvezda: Draškić, Nedeljković, Stojsavljević, Lečić, Vukičević, Đurić, Miladinović, Šljivić, Bubanj, Radonjić, Mijatović.

Vojvodina: Borak, Hromiš, Bukinac, Čutović, Pavić, Velikić, Kovačev, Tokin, Stajki, Janjić, Aleksić.

Vojvodina je prva pripretila u osmom minutu, Janjić je uputio odličan udarac sa distance, sa oko 25 metara, ali je pogodio stativu.

Nakon toga, Crvena zvezda je preuzela inicijativu i Mijatović je imao prvu veliku priliku, izašao je sam na golmana, šutirao je pored stative.

U 34. minutu Zvezda je povela nakon kornera sa desne strane, Vukičević je bio na pravom mestu za 1:0.

Domaći tim je imao još dve šanse u 41. i 43. minutu preko Bubnja i Šljivića, a onda je usledilo izjednačenje. Janjić je pokupio povratnu i poslao je pod prečku za 1:1.

Zvezda je ponovo došla u vođstvo u 50. minutu, Mijatović je šutirao iskosa sa leve strane, a Bubanj je uz malo sreće bio na pravom mestu i skrenuo loptu u mrežu za 2:1.

U 66. minutu Zvezda je postigla novi pogodak, Radonjić je sa 20 metara snažno šutirao i pogodio pored same stative za 3:1.

Vojvodina je preuzela inicijativu u narednim minutima i u 77. došla do izjednačenja. Nakon centaršuta sa leve strane, Aleksić je smanjio rezultat na 3:2. Tu nije bio kraj, jer je Vojvodina krenula u ofanzivu i uspela da dođe do izjedačenja. U 83. minutu rezervista Butraković je šutirao sa skoro 30 metara i postigao efektan pogodak za 3:3.

Do kraja je Crvena zvezda imala dve poluprilike, ali promene rezultata nije bilo.