После победе његовог тима против Рада, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да су црвено-бели показали како се бори за свој клуб и захвалио се навијачима на подршци коју су пружили екипи.

Војводина је вечерас победила Рад резултатом 5:0 (3:0), у трећем колу Супер лиге Србије.

– Честитам и једној и другој екипи на приказаној игри и захваљујем се нашим навијачима на томе што су дошли у оволиком броју. Као што сам и рекао: да би Војводина играла у Европи следеће године, потребна нам је подршка навијача и ми смо је вечерас имали, па је ова победа њихова исто колико је и наша. Што се тиче игре, лако је бити генерал после битке добијене на овако спектакуларан начин. Све нам је полазило за ногом, али зато не треба полетети, већ бити миран, јер ускоро нас чека тешко гостовање у Сурдулици. Све оно што сам тражио од мојих играча на ове три утакмице, они су испоштовали, а када дате три гола у првом полувремену, онда добијате на самопоуздању и много је лакше играти, што се видело код мојих играча, који су играли агресивно, улазили у завршницу, стварали шансе – каже Лалатовић.

У прва три кола, Војводина се истакла не само победама, већ и врло ефикасном игром.

– Није лако постићи пет голова, а ми смо на три утакмице дали 10 и примили само један, што је леп податак и зато све похвале играчима Војводине. Овако се игра и бори за клуб и, ако овако будемо наставили, сигуран сам да ће Војводина играти у Европи следеће године. Ипак, не треба ништа обећавати, јер има још много да се игра. Ја сам миран и задовољан са ове три утакмице, иако сам, без обзира на то што смо вечерас дали пет голова, сигуран да можемо још боље у неким сегментима игре, као и на физичком плану. Сада нам следи тешко гостовање у Сурдулици и ту треба да покажемо да смо прави тим, тако што ћемо се кући вратити са нова три бода. Још једном, све честитке мојим играчима на приказаној игри и хвала навијачима на феноменалној подршци вечерас – изјавио је Лалатовић.

У наредном колу, фудбалери Војводине гостоваће екипи Радника у Сурдулици.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept