Тренер Војводине Ненад Лалатовић сматра да је његова екипа заслужила макар пенале против Партизана у полуфиналу Купа Србије.

„Стара дама“ је остала без финала ове године, пошто је Партизан данас славио на „Карађорђу“ резултатом 1:0.

– Партизану је припало прво, а нама друго полувреме. Партизан никад није имао оволико мало шанси у Новом Саду. Видели смо Партизан који се бранио, мало су се и ваљали, падали, крали време, док је Војводина желела да напада. Имали смо једну феноменалну шансу, да је Човић дао гол, односно да Стојковић није одбранио, убеђен сам да бисмо преокренули. Мислим да смо заслужили макар нерешен резултат и да опет пенали одлучују победника. Такође, сматрам да је требало да буде дужа надокнада времена, али не желим да коментаришем суђење.  Мојим играчима честитам на борбеној игри, показали су како се бори за грб Војводине, Партизан је спашавао живу главу. И да смо ми победили билo би заслужено – истакао је Лалатовић.

Он је истакао да је његовом тиму посао био отежан због раних жутих картона.

– Тешко је када у 20 минута добијете три жута картона, јер нам тако одсеку агресију на противничкој половини. Онда морамо да водимо рачуна о сваком дуелу и клизећем старту. Судија је данас такође био под притиском, није била лака утакмица за суђење. Жао ми је што смо примили тај гол из прекида, јер је то било све од Партизана – рекао је Лалатовић, који се потом захвалио навијачима Војводине на поруци подршке.

– Желим од срца да се захвалим нашим навијачима који су ми поставили транспарент подршке. Мени то значи као тренеру. Када видите да вас навијаче воле, онда је то највећа потврда да радим добар посао. Они знају да ја не штедим своје здравље. Срце ми је пуно што су навијачи толико уз мене, јер највероватније напуштам клуб. Сматрам да после свега заслужујем уговор на две, три године, али ако управа има неког ко је бољи од мене, ја се склањам. Ја сада имам понуде два клуба и сада могу да потпишем уговор. Биће потребно још много, много година да неко обори мој рекорд по броју победа. Трећи смо опет, обезбедили смо Европу 10 кола пре краја првенства и ја сам најуспешнији тренер у историји Војводине. Ја волим Нови Сад, који зову „Српска Атина“, али за мене је он лепши од Атине. Сигурно ћу овде купити некретнину и једног дана да се вратим да живим у Новом Саду. Тренутно је иностранство моја једина опција, сигурно нећу радити у  Србији, јер ће ме више ценити када се докажем и ван своје земље – закључио је Ненад Лалатовић.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept