У петом колу Линглонг Суперлиге Србије, фудбалери Војводине у недељу дочекују екипу ТСЦ-а из Бачке Тополе. Са новајлијом у нашем најелитнијем фудбалском рангу, Војводина је у досадашњој историји играла само пријатељске утакмице, те ће ово бити први званичан меч између два тима. О томе да се на „Карађорђу“ у недељу вече може очекивати прави фудбалски спектакл и утакмица за уживање, најбоље сведочи чињеница да ће се сусрести једине две екипе које су у прва четири кола освојиле максималних 12 бодова, те се налазе на првом и другом месту на табели.

Што се шефа стручног штаба Војводине Ненада Лалатовића тиче, он нема дилему око тога шта је циљ црвено-белих у петом првенственом изазову ове сезоне.

– Ја увек очекујем победу, што је сасвим нормално. Без обзира на то да ли нам на „Карађорђе“ долази Звезда, Партизан или ТСЦ, ми ћемо увек ићи на победу, јер ми смо Војводина, један од три највећа клуба у Србији. Мислим да су управа клуба, играчи, стручни штаб и сви остали заслужили да у недељу „Карађорђе“ буде пун, јер везали смо четири победе и остварили гол разлику 14:1, а притом нам предстоји дерби Војводине. Зато бих замолио навијаче да дођу у што већем броју, јер да бисмо отишли у Европу, њихова подршка нам је неопходна. Били су феноменални против Рада и надам се да ће бити још бољи против ТСЦ-а – каже Лалатовић.

Он изузетно уважава наредног ривала црвено-белих.

– Пријатно сам изненађен њиховим квалитетом. То је екипа која већ дуго игра заједно и која је најпре ушла из треће у другу, а онда и из друге у прву лигу. Клубови који играју своју прву сезону у Суперлиги су у експанзији и њима се не сме претити. Уосталом, свој квалитет су показали тиме што су, баш као и ми, везали четири победе. Имају искусан тим, са двојицом искусних штопера, испед којих игра Тумбасевић, а ту је и Силађи, као и бивши тренер Војводине Сабо. Сви бивши играчи Војводине из њихове екипе имаће велики мотив да покажу да квалитетом заслужују место у нашем клубу, а искрено, и ја мислим да они заслужују да буду овде – истиче Лалатовић.

Ипак, као и увек, он је оптимиста по питању коначног исхода меча.

– Мени је битно то што ћемо на терен изаћи у најјачем могућем саставу и што је атмосфера међу играчима феноменална. Велике заслуге за то припадају председнику Гајићу и осталим члановима управе, јер све оно што играчи морају да добију, они то добијају буквално у минут и ништа им се не дугује. Кад су редовне плате и премије и кад смо на овако високом нивоу, онда су играчи апсолутно задовољни и тренирају са еланом и осмехом на лицу. Ја се надам да ћемо тај осмех на лицу имати и у недељу вече, када се утакмица заврши – рекао је Лалатовић.

Утакмица између Војводине и ТСЦ-а игра се у недељу од 20 часова на „Карађорђу“, а улазнице за овај меч моћи ће бесплатно да се преузму на благајни. Улазнице за запад преузимаће се на главној благајни стадиона (између западне и јужне трибине), улазнице за исток преузимаће се на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), док ће улазнице за север моћи да се преузму у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона.

Уз личну карту на увид, једно лице моћи ће да преузме највише три улазнице, а благајне ће бити отворене на дан меча, два сата пре почетка утакмице. Такође, за ову утакмицу, важиће и сезонске улазнице ФК Војводина из прошле сезоне.

Фудбалски клуб Војводина апелује на све гледаоце који буду присуствовали предстојећој утакмици да обавезно сачувају своје улазнице код себе у наредне две недеље, како због наградне игре која ће бити организована на полувремену, тако и због још једне важне погодности коју ће моћи да остваре са том улазницом и која ће навијачима бити саопштена накнадно.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept