Фудбалери Војводине ремизирали су у гостима са екипом ТСЦ- резултатом 1:1 у последњем колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Погодак за Војводину постигао је Никола Чумић у 76. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

ТСЦ: Илић, Ћалушић, Цветиновић, Цветковић, Илић, Јовановић (од 84. Крпић), Кувељић, Ратков (од 25. Вукић (од 90. Антонић)), Стојић, Стојковић, Ђаковац.

Војводина: Царевић, Лазаревић, Јеличић, Траоре, Антонијевић, Милетић (од 59. Топић), Зукић, Кабић (од 74. Вукчевић), Чумић, Малбашић, Н. Николић (од 86. Љубисављевић).

ТСЦ је преузео иницијативу на почетку утакмице, пребацио је тежиште на половину Војводине, али није било већих узбуђења пред голом Царевића. Воша је први пут припретила у 20.  минуту када је Чумић најпре у једној контри изнудио жути картон Ћалушића, а потом из слободњака са 30 метара гађао под пречку, на месту је био голман Илић.

ТСЦ је углавном нападао по десној страни, а након једне у низу акција и након центаршута, Ђаковац је гађао главом преко гола. Воша је имала последњу прилику у првом полувремену, након Чумићевог корнера, Јеличић је главом гађао директно у голмана Илића.

ТСЦ је први припретио у наставку, у 47. минуту након центаршута са левог бока, Јовановић је недовољно снажно гађао главом, па је Царевић лако зауставио његов ударац. Само два минута касније, Чумић је имао најбољу шансу, прихватио је лопту на левој страни, дошао надомак петерца и гађао први угао, поново је Илић био на правом месту.

У 65. минуту Лука Илић је ушао у шеснаестерац Војводине, а Јеличић га је оборио у жељи да избије лопту, а судија је проценио да је то био прекршај за најстрожу казну. Одговорност је преузео Илић који је послао лопту под пречку за 1:0.

Након примљеног гола Воша је имала блажу иницијативу и две полуприлике, али без већих опасности по гол домаће екипе. ТСЦ је претио из контри, у у 73. минуту Јовановић је искоса са леве стране шутирао поред стативе. Воша је узвратила, Топић је два минута касније гађао са дистанце, такође поред стативе. Већ у наредном нападу, поново је ударац опробао Топић, овај пут са 20 метара послао је лопту преко пречке.

Воша је своју офанзиву крунисала голом у 76. минуту када је Чумић након сјајног соло продора дошао све до пенала, а потом прецизним ударцем послао лопту у леви угао за 1:1.

До краја није било већих узбуђења па ни прилика и промене резултата, па је Војводина сезону завршила ремијем и на петој позицији са 63 освојена бода.