Fudbaleri Vojvodine i Partizana remizirali su rezultatom 2:2 u 36. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Jovan Milošević u 22. i 46. minutu.

Fudbaleri dva tima su na teren izašli zajedno sa decom iz fudbalskih klubova sa Gračanice, koja ovih dana borave na Letenci i učestvuju na dečijem festivalu. Takođe, pred početak utakmice, član UO Petar Đurđev dodelio je Filipu Malbašiću uramljen dres sa brojem 100, s obzirom na to da je ovo bila njegova stota utakmica u dresu „stare dame“.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Carević – Lazarević, Jeličić, Traore, Antonijević – Busnić (od 46. Zukić), Milosavljević (od 46. Topić) – Čumić, Milošević (od 85. Kabić), Malbašić – Vukčević (od 56. U. Nikolić).

Partizan: Popović – Filipović, Vujačić, Ilić, Urošević (od 79. Fejsa) – Kolorado (od 66. Pantić), Belić (od 79. Šehović) – Dijabate, Natho (od 74. Jevremović), Menig (od 66. Jović) – Rikardo.

Utakmica je bila veoma otvorena od samog početka, a prvi je pripretio Partizan i to u dva navrata, preko Meniga i Rikarda, obojica su gađala zamalo pored gola. Voša je ubrzo uzvratila, Malbašić je išao ka golu Popovića, ali je odbrana Partizana reagovala u poslednjem trenutku.

Partizan je poveo u 18. minutu, kada je Rikardo pobegao odbrani Vojvodine, povukao loptu u stranu i poslao je pod prečku za 0:1.

Samo dva minuta kasnije Partizan je imao veliku šansu da dođe do drugog gola, Dijabate se neočekivano našao sam ispred Carevića, koji je maestralno intervenisao.

Voša je u 22. minutu na pravi način uzvratila, posle akcije po desnoj strani, Vukčević je pobegao i odlično odložio povratnu do Miloševića koji je sa ivice šesnaesterca pogodio dalji ugao za 1:1.

Usledio je nešto mirniji period bez izrazitih prilika, a onda je u 44. minutu Čumić sa 20 metara gađao uz stativu, Popović je sačuvao gol Partizana.

Tek što je počelo drugo poluvreme, Voša je preokrenula posle nove akcije Miloševića i Vukčevića. Milošević je uneo loptu sa desne strane, odigrao dupli pas sa Vukčevićem i potom ponovo sjajno pogodio za 2:1.

Ali, opet je došlo do brzog izjednačenja, Carević je još jedno odlično intervenisao posle udarca Meniga, na odbijenu je naleteo Kolorado i u 50. minutu bilo je 2:2.

Nakon novog izjednačenja tempo igre je malo opao, ali se više igralo na polovini Partizana. Ipak, u 72. minutu Partizan je imao veliku šansu, Dijabate je gađao prvi ugao iskosa, Carević je ponovo bio na pravom mestu.

Voša je do kraja bila bliža pobedi, 10 minuta pre kraja Uroš Nikolić je pogodio stativu posle pasa Antonijevića i to je bila poslednja šansa na utakmici.