Стрелац у победи Војводине Богдан Младеновић задовољан је игром и резултатом против бугарске Славије.

Младеновић је постигао једини погодак на мечу, у 70. минуту, а сматра да је „стара дама“ могла да постигне више погодака, те да је показала свој прави квалитет на данашњем мечу.

– Заслужено смо победили, још више нас радује одлична игра. Током утакмице се видело да смо квалитетнији тим. Судије су мало пореметиле утакмицу суђењем офсајд позиција, могло је да буде још више голова, али најважније је да смо победили и да смо сви здрави и спремни. Сутра имамо дан опоравка, онда нас чекају две јаке утакмице са Русима, надамо се победама, па да идемо задовољни кућама и да чекамо наставак првенства – рекао је Богдан Младеновић.

Он се нада да ће данашњи погодак бити само један у низу.

– Извели смо лепу акцију, срећан сам због гола, штета што нисмо постигли још неки, имали смо шанси. Надам се да је ово почетак, да ћу дати још голова, али још битније је да Војводина уписује победе – закључио је Богдан Младеновић.

У преостале  две контролне утакмице, Војводина у среду од 9.00 игра против Локомотиве из Москве, а у четвртак од 15.00 противник ће  јој бити Акмат Грозни. Експедиција „старе даме“ завршава припреме у петак, када је и планиран повратак у Нови Сад у поподневним сатима.