Strelac u pobedi Vojvodine Bogdan Mladenović zadovoljan je igrom i rezultatom protiv bugarske Slavije.

Mladenović je postigao jedini pogodak na meču, u 70. minutu, a smatra da je „stara dama“ mogla da postigne više pogodaka, te da je pokazala svoj pravi kvalitet na današnjem meču.

– Zasluženo smo pobedili, još više nas raduje odlična igra. Tokom utakmice se videlo da smo kvalitetniji tim. Sudije su malo poremetile utakmicu suđenjem ofsajd pozicija, moglo je da bude još više golova, ali najvažnije je da smo pobedili i da smo svi zdravi i spremni. Sutra imamo dan oporavka, onda nas čekaju dve jake utakmice sa Rusima, nadamo se pobedama, pa da idemo zadovoljni kućama i da čekamo nastavak prvenstva – rekao je Bogdan Mladenović.

On se nada da će današnji pogodak biti samo jedan u nizu.

– Izveli smo lepu akciju, srećan sam zbog gola, šteta što nismo postigli još neki, imali smo šansi. Nadam se da je ovo početak, da ću dati još golova, ali još bitnije je da Vojvodina upisuje pobede – zaključio je Bogdan Mladenović.

U preostale  dve kontrolne utakmice, Vojvodina u sredu od 9.00 igra protiv Lokomotive iz Moskve, a u četvrtak od 15.00 protivnik će  joj biti Akmat Grozni. Ekspedicija „stare dame“ završava pripreme u petak, kada je i planiran povratak u Novi Sad u popodnevnim satima.