Фудбалски клуб Војводина и компанија „Mozzart Bet“ данас су потписали уговор о сарадњи, по којем је компанија „Mozzart Bet“ постала ексклузивни бетинг партнер ФК Војводина.

Као лидер у области игара на срећу и спортског клађења у југоисточној Европи, „Mozzart Bet“ је препознао бренд и тржишни потенцијал који са собом носи ФК Војводина, један од најстаријих, најуспешнијих и најпопуларнијих клубова на овим просторима, баш као што је и ФК Војводина свом спонзорском пулу са задовољством придружила једну од најреномиранијих компанија у региону, познату не само по успеху у својој делатности, већ и по посвећености модернизацији друштва у целини, учешћу у развоју успешне тржишне економије, истовремено поштујући животну средину и друштво у којем живимо.

Према речима председника ФК Војводина Драгољуба Самарџића, то су биле додатне вредности које су допринеле озваничењу сарадње између „старе даме“ и компаније „Mozzart Bet“.

– Фудбалски клуб Војводина данас са задовољством може да саопшти да је дошло до важне сарадње, која је можда мало каснила, али је увек добродошла. Не могу да не прескочим јучерашњу утакмицу и желим да се захвалим играчима и стручном штабу на изузетном напору, залагању и изузетном успеху. Као клуб, успели смо да прођемо друго коло уз све потешкоће у којима се налазимо. Срећни смо, задовољни смо и идемо даље. Направили смо једну трасу новог пута којим желимо да корачамо, а јуче се видело да је са младим играчима и то могуће. Оно што нам је на том путу недостајало јесте партнерство које смо допунили са ексклузивним и новим чланом, који ће нам донети много тога у даљој сарадњи. У питању је спонзор који је у најбољем фудбалском издању, јер нас није спојила само економска логика, већ и фудбал. Још једном, желим да поздравим нашу заједничку идеју и сарадњу и надам се да ће што дуже да траје – рекао је Драгољуб Самарџић.

Генерални директор компаније „Mozzart Bet“ Слободан Продановић такође је изразио задовољство због будуће сарадње са једним од највећих српских клубова.

– „Mozzart Bet“ наставља свој пут, којим промовише друштвено-одговорно пословање и помаже великим и малим спортским клубовима. Војводина спада у тај круг великих клубова, пре свега, својом историјом дугом преко 100 година. У питању је један од наших најтрофејнијих клубова. Без нас, Воша је прошла друго коло, а надамо се и верујемо да ћемо допринети томе да са нама победи и аустријски клуб у следећој рунди. Ово неће бити краткорочна сарадња, јер то није ни у нашем, ни у интересу Војводине. Ово је почетак и надамо се успешној сарадњи – нагласио је генерални директор компаније „Mozzart Bet“ Слободан Продановић.

Након свечаног потписивања уговора, председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић је генералном директору компаније „Mozzart Bet“ Слободану Продановићу уручио дрес „старе даме“ са његовим презименом и бројем 10, као и логом „Mozzart Bet“-а на леђима, док је господин Продановић председнику Воше поклонио фудбалску лопту са мотивима компаније „Mozzart Bet“.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept