Fudbalski klub Vojvodina i kompanija „Mozzart Bet“ danas su potpisali ugovor o saradnji, po kojem je kompanija „Mozzart Bet“ postala ekskluzivni beting partner FK Vojvodina.

Kao lider u oblasti igara na sreću i sportskog klađenja u jugoistočnoj Evropi, „Mozzart Bet“ je prepoznao brend i tržišni potencijal koji sa sobom nosi FK Vojvodina, jedan od najstarijih, najuspešnijih i najpopularnijih klubova na ovim prostorima, baš kao što je i FK Vojvodina svom sponzorskom pulu sa zadovoljstvom pridružila jednu od najrenomiranijih kompanija u regionu, poznatu ne samo po uspehu u svojoj delatnosti, već i po posvećenosti modernizaciji društva u celini, učešću u razvoju uspešne tržišne ekonomije, istovremeno poštujući životnu sredinu i društvo u kojem živimo.

Prema rečima predsednika FK Vojvodina Dragoljuba Samardžića, to su bile dodatne vrednosti koje su doprinele ozvaničenju saradnje između „stare dame“ i kompanije „Mozzart Bet“.

– Fudbalski klub Vojvodina danas sa zadovoljstvom može da saopšti da je došlo do važne saradnje, koja je možda malo kasnila, ali je uvek dobrodošla. Ne mogu da ne preskočim jučerašnju utakmicu i želim da se zahvalim igračima i stručnom štabu na izuzetnom naporu, zalaganju i izuzetnom uspehu. Kao klub, uspeli smo da prođemo drugo kolo uz sve poteškoće u kojima se nalazimo. Srećni smo, zadovoljni smo i idemo dalje. Napravili smo jednu trasu novog puta kojim želimo da koračamo, a juče se videlo da je sa mladim igračima i to moguće. Ono što nam je na tom putu nedostajalo jeste partnerstvo koje smo dopunili sa ekskluzivnim i novim članom, koji će nam doneti mnogo toga u daljoj saradnji. U pitanju je sponzor koji je u najboljem fudbalskom izdanju, jer nas nije spojila samo ekonomska logika, već i fudbal. Još jednom, želim da pozdravim našu zajedničku ideju i saradnju i nadam se da će što duže da traje – rekao je Dragoljub Samardžić.

Generalni direktor kompanije „Mozzart Bet“ Slobodan Prodanović takođe je izrazio zadovoljstvo zbog buduće saradnje sa jednim od najvećih srpskih klubova.

– „Mozzart Bet“ nastavlja svoj put, kojim promoviše društveno-odgovorno poslovanje i pomaže velikim i malim sportskim klubovima. Vojvodina spada u taj krug velikih klubova, pre svega, svojom istorijom dugom preko 100 godina. U pitanju je jedan od naših najtrofejnijih klubova. Bez nas, Voša je prošla drugo kolo, a nadamo se i verujemo da ćemo doprineti tome da sa nama pobedi i austrijski klub u sledećoj rundi. Ovo neće biti kratkoročna saradnja, jer to nije ni u našem, ni u interesu Vojvodine. Ovo je početak i nadamo se uspešnoj saradnji – naglasio je generalni direktor kompanije „Mozzart Bet“ Slobodan Prodanović.

Nakon svečanog potpisivanja ugovora, predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić je generalnom direktoru kompanije „Mozzart Bet“ Slobodanu Prodanoviću uručio dres „stare dame“ sa njegovim prezimenom i brojem 10, kao i logom „Mozzart Bet“-a na leđima, dok je gospodin Prodanović predsedniku Voše poklonio fudbalsku loptu sa motivima kompanije „Mozzart Bet“.