Компанија „Mozzart“, прослављени српски фудбалер Милан Јовановић и ФК Војводина обрадовали су дечурлију пред новогодишње и божићне празнике.

Јовановић је у улози Деда Мраза поделио деци пакетиће, а друштво су му правили Вошини фудбалери Урош Кабић и Владан Новевски. Компанија „Mozzart“, Лане и Воша организовали су бесплатну школу спорта „Вошини клинци“, а након што је њих стотинак добило новогодишње пакетиће, Јовановић им је упутио важну поруку.

– Најважније је да волите фудбал и да га играте са осмехом. Kад је тако и кад имате овако дивне тренере, успех је сигуран. Само се играјте и немојте да запостављате школу и своје обавезе ван фудбала. Наша игра је најлепша на свету али не сме да буде једина ваша обавеза. Будите одговорни, волите фудбал и једнога дана вас чека дрес првотимца Војводине – поручио је Милан Јовановић.

Идеју бесплатне школе спорта поздравио је и Урош Кабић.

– Идеја бесплатних школа спорта је сјајна, јер свако дете добија шансу да тренира. Свака част „Mozzartu“ и мом клубу на тој иницијативи. Осмех сваког детета је јако важан и за њихову љубав према фудбалу – рекао је Кабић.