Kompanija „Mozzart“, proslavljeni srpski fudbaler Milan Jovanović i FK Vojvodina obradovali su dečurliju pred novogodišnje i božićne praznike.

Jovanović je u ulozi Deda Mraza podelio deci paketiće, a društvo su mu pravili Vošini fudbaleri Uroš Kabić i Vladan Novevski. Kompanija „Mozzart“, Lane i Voša organizovali su besplatnu školu sporta „Vošini klinci“, a nakon što je njih stotinak dobilo novogodišnje paketiće, Jovanović im je uputio važnu poruku.

– Najvažnije je da volite fudbal i da ga igrate sa osmehom. Kad je tako i kad imate ovako divne trenere, uspeh je siguran. Samo se igrajte i nemojte da zapostavljate školu i svoje obaveze van fudbala. Naša igra je najlepša na svetu ali ne sme da bude jedina vaša obaveza. Budite odgovorni, volite fudbal i jednoga dana vas čeka dres prvotimca Vojvodine – poručio je Milan Jovanović.

Ideju besplatne škole sporta pozdravio je i Uroš Kabić.

– Ideja besplatnih škola sporta je sjajna, jer svako dete dobija šansu da trenira. Svaka čast „Mozzartu“ i mom klubu na toj inicijativi. Osmeh svakog deteta je jako važan i za njihovu ljubav prema fudbalu – rekao je Kabić.