Сланинари запад

Навијачка група “Сланинари запад” настала је у другој деценији 21. века од стране навијача који су раније махом пратили утакмице са северне трибине стадиона “Карађорђе”.

Групу углавном чине навијачи који су своју младост провели пратећи Војводину широм Србије и Европе, док данас на утакмице долазе неретко у пратњи породице, пријатеља и најчешће деце, преносећи тако своју љубав према Војводини и на оне најмлађе, који су увек били и остали најдражи гости на стадиону “Карађорђе”.

“Сланинари запад” се углавном налазе у сектору шест западне трибине, односно одмах до северне стране стадиона, врло често стојећи прате утакмице Војводине и навијају заједно са фирмашима са севера, а на дерби и европским утакмицама знају да подигну целу западну трибину на ноге и на тај начин направе праву домаћу атмосферу за Вошине фудбалере.

Осим на стадиону “Карађорђе”, своју љубав према Војводини често показују и пратећи клуб на гостовањима, док се, пред утакмице у Новом Саду, готово редовно окупљају пре меча и заједно долазе да пруже подршку “старој дами”.

Навијачи Војводине у кортеу долазе на стадион