Голман Војводине Никола Симић сматра да његов тим има простора за напредак и да ће показати квалитет до краја јесењег дела првенства.

Војводина је изгубила у суботу у Бачкој Тополи, након две везане победе, а Симић жали што његов тим није искористио шансе у првом полувремену.

– Сигурно да нисмо задовољни поразом. Ишли смо да победимо, али неке шансе у првом полувремену нисмо искористили. Најбољу коју смо имали могла да је преломи меч у нашу корист. Нажалост, то се није догодило. На почетку другог полувремена примили смо гол и онда су успорили темпо и утакмица је отишла у другом правцу. Желели смо да преокренемо, али нисмо успели – рекао је Никола Симић.

Наредни ривал Војводине је Раднички из Ниша, а Симић најављује игру на победу.

– Идемо на победу, као и на свакој утакмици до сада. Желимо да се вратимо на победнички колосек пред нашим навијачима и да ухватимо низ добрих партија. Свакодневно радимо на томе да будемо бољи и да исправимо грешке. Дешава нам се да паднемо током меча, али свесни смо тога и исправићемо и то – нагласио је Никола Симић.

Он верује да ће Војводина до краја јесени бити при врху табеле, где и припада.

– Желимо да будемо у прве четири екипе и надам се да ћемо у томе успети. Војводини је тамо свакако место – закључио је Никола Симић.

Утакмица Војводина – Раднички на програму је у недељу у 20 часова.