Golman Vojvodine Nikola Simić smatra da njegov tim ima prostora za napredak i da će pokazati kvalitet do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Vojvodina je izgubila u subotu u Bačkoj Topoli, nakon dve vezane pobede, a Simić žali što njegov tim nije iskoristio šanse u prvom poluvremenu.

– Sigurno da nismo zadovoljni porazom. Išli smo da pobedimo, ali neke šanse u prvom poluvremenu nismo iskoristili. Najbolju koju smo imali mogla da je prelomi meč u našu korist. Nažalost, to se nije dogodilo. Na početku drugog poluvremena primili smo gol i onda su usporili tempo i utakmica je otišla u drugom pravcu. Želeli smo da preokrenemo, ali nismo uspeli – rekao je Nikola Simić.

Naredni rival Vojvodine je Radnički iz Niša, a Simić najavljuje igru na pobedu.

– Idemo na pobedu, kao i na svakoj utakmici do sada. Želimo da se vratimo na pobednički kolosek pred našim navijačima i da uhvatimo niz dobrih partija. Svakodnevno radimo na tome da budemo bolji i da ispravimo greške. Dešava nam se da padnemo tokom meča, ali svesni smo toga i ispravićemo i to – naglasio je Nikola Simić.

On veruje da će Vojvodina do kraja jeseni biti pri vrhu tabele, gde i pripada.

– Želimo da budemo u prve četiri ekipe i nadam se da ćemo u tome uspeti. Vojvodini je tamo svakako mesto – zaključio je Nikola Simić.

Utakmica Vojvodina – Radnički na programu je u nedelju u 20 časova.