Кадети Војводине победили су екипу ТСЦ-а резултатом 1:0 (1:0), у деветом колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац јединог гола био је Јовановић у 40. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Стефановић, Вукобратовић, Малобабић, Петковић, Пилић, Павловић, Поповић (од 68. Перановић), Ахметовић (од 63. Влајков), Бошкан (од 75. Јурешић), Јовановић, Бутраковић (од 87. Црновчић).

ТСЦ: Васин, Сувајчевић, Кулојевић, Нађхеђеши, Јакшић, Трајковић, Марковић, Станчић, Коња, Петровић (од 75. Мачковић), Лазић.

Прва прилика на утакмици је виђена у 21. минуту, када је, после лепе акције, ударац са десетак метара упутио Јовановић, али је Васин одбранио, али то није био случај у 40. минуту, када је досуђен пенал за Војводину.

Након прекршаја у шеснаестерцу ТСЦ-а, једанаестерац за црвено-беле је сигурно извео Јовановић, пославши лопту у једну, а голмана у другу страну.

У другом полувремену, игра се одвијала углавном на средини терена, па је прва прилика виђена тек у 77. минуту, када је Павловић са половине терена упутио добар лоп пас у шеснаестерац ка Јовановићу, који је умакао одбрани ТСЦ-а и шутирао са десетак метара искоса, али је погодио спољни део мреже.

До краја меча, ТСЦ је покушавао да дође до поготка и тако избегне пораз, али гости практично током читавог меча нису успели ниједном да озбиљније угрозе гол црвено-белих. На другој страни, Воша је и у финишу меча имала неколико обећавајућих напада, али је изостао бољи завршни пас, па је меч завршен минималном победом кадета Војводине.