Kadeti Vojvodine pobedili su ekipu TSC-a rezultatom 1:0 (1:0), u devetom kolu Kadetske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelac jedinog gola bio je Jovanović u 40. minutu (p).

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Stefanović, Vukobratović, Malobabić, Petković, Pilić, Pavlović, Popović (od 68. Peranović), Ahmetović (od 63. Vlajkov), Boškan (od 75. Jurešić), Jovanović, Butraković (od 87. Crnovčić).

TSC: Vasin, Suvajčević, Kulojević, Nađheđeši, Jakšić, Trajković, Marković, Stančić, Konja, Petrović (od 75. Mačković), Lazić.

Prva prilika na utakmici je viđena u 21. minutu, kada je, posle lepe akcije, udarac sa desetak metara uputio Jovanović, ali je Vasin odbranio, ali to nije bio slučaj u 40. minutu, kada je dosuđen penal za Vojvodinu.

Nakon prekršaja u šesnaestercu TSC-a, jedanaesterac za crveno-bele je sigurno izveo Jovanović, poslavši loptu u jednu, a golmana u drugu stranu.

U drugom poluvremenu, igra se odvijala uglavnom na sredini terena, pa je prva prilika viđena tek u 77. minutu, kada je Pavlović sa polovine terena uputio dobar lop pas u šesnaesterac ka Jovanoviću, koji je umakao odbrani TSC-a i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je pogodio spoljni deo mreže.

Do kraja meča, TSC je pokušavao da dođe do pogotka i tako izbegne poraz, ali gosti praktično tokom čitavog meča nisu uspeli nijednom da ozbiljnije ugroze gol crveno-belih. Na drugoj strani, Voša je i u finišu meča imala nekoliko obećavajućih napada, ali je izostao bolji završni pas, pa je meč završen minimalnom pobedom kadeta Vojvodine.