Омладинци Војводине победили су екипу Радничког из Крагујевца резултатом 2:0 (1:0), у 29. колу Омладинске лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Новевски у шестом (п) и Кабић у 74. минуту (п).

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Видаковић, Луковић, Кљајић, Богдановић, Благојевић, Пиргић (од 62. Кокановић), Станојевић (од 86. Ивановић), Кабић, Милетић, Мартинкевич (од 68. Павлица), Новевски (од 91. Абрамушић).

Раднички: Спасојевић, Гвозденовић, М. Радосављевић, Јовановић (од 82. Миловановић), Арсенијевић, Симовић (од 84. Н. Радосављевић), Милојевић, Миливојевић (од 82. Ђорђевић), Новичић (од 62. Петровић), Максимовић, Лакићевић.

Прва прилика је виђена већ у шестом минуту и то након досуђеног пенала за Војводину. Новевски је оборен у шеснаестерцу Радничког, а судија Данило Николић је показао на белу тачку. Сигуран извођач једанаестерца био је управо Новевски, који је послао лопту у доњи леви угао Спасојевићевог гола.

Раднички је могао да узврати у 15. минуту, када је Симовић шутирао са око 11-12 метара, али је лопта отишла преко пречке. Крагујевчани су добру прилику имали и у 34. минуту, када је Миливојевић упутио ударац главом са око два-три метра, али је Видаковић скренуо путању лопте у корнер.

На другој страни, Воша је у последњем минуту првог полувремена могла да удвостручи вођство и то након што је Станојевић послао употребљив пас са десне стране, а Новевски натрчао на лопту и шутирао из прве са око осам-девет метара, али је Спасојевић одбранио. Црвено-бели су припретили и у првом минуту другог дела меча, али је лопта, након ударца Луковића са око 13-14 метара искоса, погодила спољни део мреже.

У 74. минуту, досуђен је нови пенал за Војводину и то након што је Младен Радосављевић неопрезно стартовао на Павлицу у трку за лопту. Овога пута, сигуран извођач једанаестерца био је Кабић, који је тако повисио предност свог тима.

Црвено-бели су до новог гола могли у 86. минуту и то након што је Новевски у два наврата шутирао ка голу Радничког, али је у обе ситуације Спасојевић одбранио. На другој страни, у 91. минуту је са двадесетак метара искоса одлично шутирао Милојевић, али је сјајно одбранио Видаковић. То је уједно била последња шанса на утакмици, па је меч завршен резултатом 2:0 за Војводину.