Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 2:0 (1:0), u 29. kolu Omladinske lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu bili su Novevski u šestom (p) i Kabić u 74. minutu (p).

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Vidaković, Luković, Kljajić, Bogdanović, Blagojević, Pirgić (od 62. Kokanović), Stanojević (od 86. Ivanović), Kabić, Miletić, Martinkevič (od 68. Pavlica), Novevski (od 91. Abramušić).

Radnički: Spasojević, Gvozdenović, M. Radosavljević, Jovanović (od 82. Milovanović), Arsenijević, Simović (od 84. N. Radosavljević), Milojević, Milivojević (od 82. Đorđević), Novičić (od 62. Petrović), Maksimović, Lakićević.

Prva prilika je viđena već u šestom minutu i to nakon dosuđenog penala za Vojvodinu. Novevski je oboren u šesnaestercu Radničkog, a sudija Danilo Nikolić je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač jedanaesterca bio je upravo Novevski, koji je poslao loptu u donji levi ugao Spasojevićevog gola.

Radnički je mogao da uzvrati u 15. minutu, kada je Simović šutirao sa oko 11-12 metara, ali je lopta otišla preko prečke. Kragujevčani su dobru priliku imali i u 34. minutu, kada je Milivojević uputio udarac glavom sa oko dva-tri metra, ali je Vidaković skrenuo putanju lopte u korner.

Na drugoj strani, Voša je u poslednjem minutu prvog poluvremena mogla da udvostruči vođstvo i to nakon što je Stanojević poslao upotrebljiv pas sa desne strane, a Novevski natrčao na loptu i šutirao iz prve sa oko osam-devet metara, ali je Spasojević odbranio. Crveno-beli su pripretili i u prvom minutu drugog dela meča, ali je lopta, nakon udarca Lukovića sa oko 13-14 metara iskosa, pogodila spoljni deo mreže.

U 74. minutu, dosuđen je novi penal za Vojvodinu i to nakon što je Mladen Radosavljević neoprezno startovao na Pavlicu u trku za loptu. Ovoga puta, siguran izvođač jedanaesterca bio je Kabić, koji je tako povisio prednost svog tima.

Crveno-beli su do novog gola mogli u 86. minutu i to nakon što je Novevski u dva navrata šutirao ka golu Radničkog, ali je u obe situacije Spasojević odbranio. Na drugoj strani, u 91. minutu je sa dvadesetak metara iskosa odlično šutirao Milojević, ali je sjajno odbranio Vidaković. To je ujedno bila poslednja šansa na utakmici, pa je meč završen rezultatom 2:0 za Vojvodinu.