Фудбалски клуб Војводина данас је још једном показао да има потпуно поверење у рад школе „Илија Пантелић“, пошто су стипендијске и професионалне уговоре потписала седморица чланова из омладинског погона.

Вук Токин (2005) је потписао професионални уговор на три године, док су стипендијске, до 18. године, потписали – Огњен Брајић (2006) Вук Бошкан (2006), Срђан Поповић (2006), Виктор Матић (2006), Владимир Мићуновић (2006) и Александар Еремић (2007).

Председник Војводине Драгољуб Збиљић честитао је младим играчима „старе даме“ на потпису уговора и пружио им подрушку у даљем раду.

– Потписивање професионалних и стипендијских уговора са најталентованијим играчима из наше омладинске школе је улагање у будућност ФK Војводина. Уз правилан и стручан рад какав имају у нашем спортском сектору, максималне услове какве им нуди ФЦ „Вујадин Бошков“ и клуб у целини, и њихов таленат који је неспоран, сигуран сам да ће у времену пред нама још више напредовати и потом изборити своје место у првом тиму Војводине. Честитам им свима на потписивању уговора и нека им данашњи дан послужи као подстрек за још већи труд и рад – поручио је председник Драгољуб Збиљић.

Директор омладинске школе „Илија Пантелић“ Душко Грујић истакао је значај данашњих потписа и нагласио да је ово још један доказ да управа озбиљно рачуна на играче из свог погона.

– Ово је наставак наших активности од летос и потврда да рачунамо на играче из наше омладинске школе. Потписивањем професионалних и стипендијских уговора уговора са члановима наше омладинске школе доказ је да управа има поверење у њих и ово треба да им буде додатна мотивација у даљем раду – рекао је директор омладинске школе Душко Грујић.