Fudbalski klub Vojvodina danas je još jednom pokazao da ima potpuno poverenje u rad škole „Ilija Pantelić“, pošto su stipendijske i profesionalne ugovore potpisala sedmorica članova iz omladinskog pogona.

Vuk Tokin (2005) je potpisao profesionalni ugovor na tri godine, dok su stipendijske, do 18. godine, potpisali – Ognjen Brajić (2006) Vuk Boškan (2006), Srđan Popović (2006), Viktor Matić (2006), Vladimir Mićunović (2006) i Aleksandar Eremić (2007).

Predsednik Vojvodine Dragoljub Zbiljić čestitao je mladim igračima „stare dame“ na potpisu ugovora i pružio im podrušku u daljem radu.

– Potpisivanje profesionalnih i stipendijskih ugovora sa najtalentovanijim igračima iz naše omladinske škole je ulaganje u budućnost FK Vojvodina. Uz pravilan i stručan rad kakav imaju u našem sportskom sektoru, maksimalne uslove kakve im nudi FC „Vujadin Boškov“ i klub u celini, i njihov talenat koji je nesporan, siguran sam da će u vremenu pred nama još više napredovati i potom izboriti svoje mesto u prvom timu Vojvodine. Čestitam im svima na potpisivanju ugovora i neka im današnji dan posluži kao podstrek za još veći trud i rad – poručio je predsednik Dragoljub Zbiljić.

Direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić istakao je značaj današnjih potpisa i naglasio da je ovo još jedan dokaz da uprava ozbiljno računa na igrače iz svog pogona.

– Ovo je nastavak naših aktivnosti od letos i potvrda da računamo na igrače iz naše omladinske škole. Potpisivanjem profesionalnih i stipendijskih ugovora ugovora sa članovima naše omladinske škole dokaz je da uprava ima poverenje u njih i ovo treba da im bude dodatna motivacija u daljem radu – rekao je direktor omladinske škole Duško Grujić.