Polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog prekinuta je u 33. minutu pri rezultatu 0:2 i za sada je nepoznato kada će meč biti nastavljen.

Obilne padavine koje su onemogućile akterima kretanje po terenu počele su u uvodnim minutima meča, a glavni arbitar je u 33. minutu odlučio da povuče igrače sa terena.

Nakon konsultacija sa delegatom, i provere stanja terena pola časa nakon prekida, doneta je konačna odluka da se utakmica večeras ne nastavi, a termin nastavka utakmice biće naknadno saopšten.

Što se tiče same utakmice, do prekida, Čukarički je poveo iz prve prave akcije u sedmom minutu, kada je po levoj strani olako prošao Ivanović, njegov udarac je odbranio Nikola Simić, ali nije mogao i Roganov koji je naleteo na odbijenu i sa 15 metara šutirao pod prečku.

Nakon pogotka gostujuće ekipe, usledilo je nevreme koje je znatno uticalo na igru i kretanje i igrača i lopte po terenu, ali glavni arbitar nije prekidao meč. Čukarički se u otežanim uslovima za igru bazirao na odbranu svog gola i napade iz kontri, dok je Vojvodina teško pronalazila put do opasne zone.

U 24. minutu Čukarički je imao stopostotnu priliku, Ovusu je izbio sa polovine terena sam na gol Vojvodine, ali su ga sustigli Lazarević i potom Topić i sprečili siguran pogodak. Nakon kornera u sledećem minutu, Ovusu je ponovo bio u prilici, prihvatio je odbijenu i potom iskosa sa desne strane gađao zamalo iznad prečke.

U 27. minutu Čukarički je iz slične pozicije kao tri minuta ranije, nakon jedne dubinske lopte imao jedan na jedan i ovaj put je Badamosi pogodio. Najpre je izdržao duel sa Vitasom, obišao Simića i rutinski povećao prednost gostujuće ekipe.

I onda, tek u 33. minutu, posle gotovo pola časa nezapamćenih padavina, glavni sudija je odlučio da i definitivno prekine utakmicu usled nemogućih uslova za igru. Termin nastavka utakmice biće poznat u narednim danima.