Продаја улазница за меч 16. кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене Звезде, који ће у суботу, 25.11. са почетком у 16 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично ће почети у четвртак, 23.11.

Улазнице по цени од 1.500 (запад), 800 (исток), 800 динара (север) и 800 динара (југ) продаваће се по следећем распореду:

Четвртак: на продајном месту компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду (Париски магазин), од  9:00 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Петак: на продајном месту компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду (Париски магазин), од 9:00 до 19:30 часова моћи ће да се купе улазнице за запад, исток и југ.

Субота: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 13 часова до почетка утакмице моћи ће да се купе улазнице за исток; у шопу навијача Војводине на западној трибини „Карађорђа“, у петак, од 10 до 18 часова моћи ће да се купе улазнице за север, као и на капији севера пре почетка утакмице у суботу. Карте за југ продаваће се код јужне трибине.

*НАПОМЕНА: Свако ко поседује сезонску карту за западну трибину може уз њу да добије још једну бесплатну улазницу за ову утакмицу у навијачком шопу у петак 24.11. од 10 до 18 часова,  да поклони неком кога жели да поведе са собом.

Фудбалски клуб Војводина посебно напомиње да је, из безбедносних разлога и у договору са полицијом, одлучено да западна, источна и северна трибина буду предвиђене за навијаче Војводине. На западну, источну и северну трибину стадиона неће бити дозвољен улаз особама са обележјима ФК Црвена Звезда.

Такође из безбедносних разлога, куповина улазница ће бити могућа само уз личну карту на увид, а једно лице ће моћи да купи максимално четири улазнице.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

Утакмица Војводина – Црвена Звезда на програму је у суботу у 16 часова.