Prodaja ulaznica za meč 16. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene Zvezde, koji će u subotu, 25.11. sa početkom u 16 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično će početi u četvrtak, 23.11.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad), 800 (istok), 800 dinara (sever) i 800 dinara (jug) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Četvrtak: na prodajnom mestu kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu (Pariski magazin), od  9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Petak: na prodajnom mestu kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu (Pariski magazin), od 9:00 do 19:30 časova moći će da se kupe ulaznice za zapad, istok i jug.

Subota: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 13 časova do početka utakmice moći će da se kupe ulaznice za istok; u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“, u petak, od 10 do 18 časova moći će da se kupe ulaznice za sever, kao i na kapiji severa pre početka utakmice u subotu. Karte za jug prodavaće se kod južne tribine.

*NAPOMENA: Svako ko poseduje sezonsku kartu za zapadnu tribinu može uz nju da dobije još jednu besplatnu ulaznicu za ovu utakmicu u navijačkom šopu u petak 24.11. od 10 do 18 časova,  da pokloni nekom koga želi da povede sa sobom.

Fudbalski klub Vojvodina posebno napominje da je, iz bezbednosnih razloga i u dogovoru sa policijom, odlučeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za navijače Vojvodine. Na zapadnu, istočnu i severnu tribinu stadiona neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležjima FK Crvena Zvezda.

Takođe iz bezbednosnih razloga, kupovina ulaznica će biti moguća samo uz ličnu kartu na uvid, a jedno lice će moći da kupi maksimalno četiri ulaznice.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Utakmica Vojvodina – Crvena Zvezda na programu je u subotu u 16 časova.