Омладинци Војводине изгубили су од екипе Партизана резултатом 0:1 у 23. колу Омладинске лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац, Чутовић, Павић, Токин, Ковачев, Пиваш, Бјелајац, Сукачев, Милетић. Играли су још: Трнинић, Јањић, Л. Јовановић, Костадиновић.

Партизан: Михајловић, Алексић, Петровић, Рогановић, Аћимовић, Јевремовић, Трифуновић, Мирчетић, Стјепановић, Николић, Петковић. Играли су још Цимбаљевић, Петрушић, Илић.

Партизан је био конкретнији у првом полувремену и имао више прилика за гол.

Прву је имао Јевремовић, а онда у 19. минуту још бољу Јевремовић, који није успео да погоди гол после центаршута са леве стране.

Шансе су наставиле да се нижу пред голом Воше, али је голман Борак био феноменалан. Прво је одбранио ударац Трифуновића, а онда је у 39. и 40. минуту у ситуацијама један на један оба пута зауставио Петковића.

Борак је наставио да чини чуда и у наставку, у 54. минуту је уписао нову одбрану, а Војводина је потом узвратила преко Милетића, кога су у последњем тренутку сустигли дефанзивци Партизана.

У 59. минуту Партизан је повео, Мирчетић је побегао одбрани Војводине и погодио први угао голмана Борака, који овај пут ништа није могао – 0:1.

Воша је до краја покушавала да дође до бода, у шанси се нашао Букинац, али промене резултата није било. У финишу је дошло до чарки на средини терена, а иницијатор фудбалер Партизана Мирчетић је зарадио црвени картон.