Многобројни пријатељи и поштоваоци опростили су се данас у Новом Саду од Зорана Вучевића, председника Скупштине Града Новог Сада од 2004. до 2008. године, који је својом делатношћу и људским врлинама оставио неизбрисив траг у политичком и друштвеном животу града.

На комеморативном скупу у Српском народном позоришту, присутнима се обратио и председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, његов кум и дугогодишњи пријатељ, који је подсетио на неке занимљиве детаље из њихових живота и заједничког дружења. Такође, комеморацији су присуствовали чланови породице Вучевић, премијерка Ана Брнабић и чланови Владе Србије, председници покрајинске Владе и Скупштине Игор Мировић и Иштван Пастор, заменик градоначелника Београда Горан Весић и многи други званичници, као и епископ бачки Иринеј.

Зоран Вучевић је преминуо изненада у Грчкој у недељу, у 83. години, а по његовој жељи, сахрана је организована искључиво у кругу породице.

Градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу и његовој породици, свим пријатељима Зорана Вучевића, као и свима који су га познавали, фудбалски клуб Војводина изражава своје искрено и дубоко саучешће.