Mnogobrojni prijatelji i poštovaoci oprostili su se danas u Novom Sadu od Zorana Vučevića, predsednika Skupštine Grada Novog Sada od 2004. do 2008. godine, koji je svojom delatnošću i ljudskim vrlinama ostavio neizbrisiv trag u političkom i društvenom životu grada.

Na komemorativnom skupu u Srpskom narodnom pozorištu, prisutnima se obratio i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, njegov kum i dugogodišnji prijatelj, koji je podsetio na neke zanimljive detalje iz njihovih života i zajedničkog druženja. Takođe, komemoraciji su prisustvovali članovi porodice Vučević, premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije, predsednici pokrajinske Vlade i Skupštine Igor Mirović i Ištvan Pastor, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i mnogi drugi zvaničnici, kao i episkop bački Irinej.

Zoran Vučević je preminuo iznenada u Grčkoj u nedelju, u 83. godini, a po njegovoj želji, sahrana je organizovana isključivo u krugu porodice.

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i njegovoj porodici, svim prijateljima Zorana Vučevića, kao i svima koji su ga poznavali, fudbalski klub Vojvodina izražava svoje iskreno i duboko saučešće.