Омладинци Војводине изгубили су у гостима од екипе Партизана резултатом 1:0 у осмом колу Омладинске лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Партизан: Михајловић, Илић, Ћелић, Алексић, Петровић, Трифуновић, Аћимовић, Јевремовић, Стјепановић, Влаховић, Петковић.

Војводина: Борак, Трнинић, Букинац, Дробњак, Апостоловски, Абаџија, Јањић (од 65. Пиваш), Пауновић, Костадиновић, Павић, Сукачев (од 65. Ковачев).

Партизан је први припретио, Петковић је у шестом минуту остао сам на другој стативи, гађао је из прве, али је сјајни Борак сачувао мрежу Војводине.

У 23. минуту Партизан је имао нову шансу, Јевремовић је повукао лопту са своје половине, изашао сам на Борака, који је и овај пут био успешнији од свог ривала.

Најбољу прилику за Партизан пропустио је Вања Влаховић, у 29. минуту, остао је сам испред Борака, али је са неких седам метара шутирао преко гола, што је уједно била и последња шанса у првом полувремену.

Домаћи тим је имао прву шансу и у наставку, након лоше реакције одбране Војводине, Јевремовић је примио лопту и са неких 18 метара шутирао преко пречке, а у 56. минуту припретио је и Алексић, Борак је још једном одлично интервенисао.

Невероватни голман Војводине је и у 62. минуту парадом на гол линији зауставио ударац главом нападача Партизана, а потом је и ногама зауставио нови ударац после одбијене лопте.

У 71. минуту  поново је у центру пажље био Влаховић који је изашао сам на Борака, обишао га, али је отишао са лоптом у гол аут.

У 87. минуту, Партизан је повео, Влаховић је погодио пречку, на одбијену је налетео Мирчетић који је послао лопту у леви угао Борака за 1:0.

Домаћи тим је до краја успео да сачува предност, а Војводина је тако доживела други пораз у Омладинској лиги Србије.