Omladinci Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Partizana rezultatom 1:0 u osmom kolu Omladinske lige Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Partizan: Mihajlović, Ilić, Ćelić, Aleksić, Petrović, Trifunović, Aćimović, Jevremović, Stjepanović, Vlahović, Petković.

Vojvodina: Borak, Trninić, Bukinac, Drobnjak, Apostolovski, Abadžija, Janjić (od 65. Pivaš), Paunović, Kostadinović, Pavić, Sukačev (od 65. Kovačev).

Partizan je prvi pripretio, Petković je u šestom minutu ostao sam na drugoj stativi, gađao je iz prve, ali je sjajni Borak sačuvao mrežu Vojvodine.

U 23. minutu Partizan je imao novu šansu, Jevremović je povukao loptu sa svoje polovine, izašao sam na Boraka, koji je i ovaj put bio uspešniji od svog rivala.

Najbolju priliku za Partizan propustio je Vanja Vlahović, u 29. minutu, ostao je sam ispred Boraka, ali je sa nekih sedam metara šutirao preko gola, što je ujedno bila i poslednja šansa u prvom poluvremenu.

Domaći tim je imao prvu šansu i u nastavku, nakon loše reakcije odbrane Vojvodine, Jevremović je primio loptu i sa nekih 18 metara šutirao preko prečke, a u 56. minutu pripretio je i Aleksić, Borak je još jednom odlično intervenisao.

Neverovatni golman Vojvodine je i u 62. minutu paradom na gol liniji zaustavio udarac glavom napadača Partizana, a potom je i nogama zaustavio novi udarac posle odbijene lopte.

U 71. minutu  ponovo je u centru pažlje bio Vlahović koji je izašao sam na Boraka, obišao ga, ali je otišao sa loptom u gol aut.

U 87. minutu, Partizan je poveo, Vlahović je pogodio prečku, na odbijenu je naleteo Mirčetić koji je poslao loptu u levi ugao Boraka za 1:0.

Domaći tim je do kraja uspeo da sačuva prednost, a Vojvodina je tako doživela drugi poraz u Omladinskoj ligi Srbije.