Омладинци и кадети Војводине одлично су стартовали сезону 2023/24.

Омладинци су у прва два кола Омладинске лиге Србије освојили максималних шест бодова, док су кадети уписали тријумф и реми за четири освојена бода.

У првом колу Омладинске лиге Србије, Воша је у Нишу убедљиво победила Раднички резултатом 4:0.

Стрелци су били Сукачев у 12, Нинковић у 51. и 60. и Петровић у 90. минуту. За Вошу су у Нишу наступали: Борак, Велицки, Хромиш, Павић, Костадиновић, Пиваш, Јањић, Сукачев, Пилић, Нинковић, Бошкан. У игру са клупе ушли су Бутраковић, Павловић, Петровић, Поповић, Николић.

У другом колу, омладинци су такође као гости победили Графичар резултатом 3:1. Стрелци за Вошу били су Бутраковић у 29. и 65. и Пиваш у 42. минуту.

За Вошу су наступали: Борак, Велицки, Хромиш, Павић, Костадиновић, Пиваш, Јањић, Сукачев, Пилић, Нинковић, Бошкан. У игру са клупе ушли су Чутовић, Бутраковић, Петровић, Поповић, Николић.

Кадети су такође славили у првом колу у Нишу, пошто су убедљиво победили Раднички резултатом 5:0.

Стрелци за Вошу били су Вукосављевић у 49, Боровина у 55, Перановић у 63, Божичић у 65. и Ђокановић у 81. минуту.

За Вошу су наступали Богдановић, Скорупан, Матић, Еремић, Чејовић, Пупавац, Вукосављевић, Јовановић, Боровина, Перановић, Божичић. Са клупе су ушли Зечевић, Докић, Станишић, Ђокановић, Карабасил.

У другом колу, кадети Воше ремизирали су у гостима са Графичаром резултатом 2:2.

Двоструки стрелац за Вошу био је Перановић у деветом и 17. минуту.

За Вошу су наступали Богдановић, Скорупан, Матић, Еремић, Чејовић, Пупавац, Вукосављевић, Јовановић, Боровина, Перановић, Божичић. Са клупе су ушли Зечевић, Докић, Стојановић и Станишић.