Omladinci i kadeti Vojvodine odlično su startovali sezonu 2023/24.

Omladinci su u prva dva kola Omladinske lige Srbije osvojili maksimalnih šest bodova, dok su kadeti upisali trijumf i remi za četiri osvojena boda.

U prvom kolu Omladinske lige Srbije, Voša je u Nišu ubedljivo pobedila Radnički rezultatom 4:0.

Strelci su bili Sukačev u 12, Ninković u 51. i 60. i Petrović u 90. minutu. Za Vošu su u Nišu nastupali: Borak, Velicki, Hromiš, Pavić, Kostadinović, Pivaš, Janjić, Sukačev, Pilić, Ninković, Boškan. U igru sa klupe ušli su Butraković, Pavlović, Petrović, Popović, Nikolić.

U drugom kolu, omladinci su takođe kao gosti pobedili Grafičar rezultatom 3:1. Strelci za Vošu bili su Butraković u 29. i 65. i Pivaš u 42. minutu.

Za Vošu su nastupali: Borak, Velicki, Hromiš, Pavić, Kostadinović, Pivaš, Janjić, Sukačev, Pilić, Ninković, Boškan. U igru sa klupe ušli su Čutović, Butraković, Petrović, Popović, Nikolić.

Kadeti su takođe slavili u prvom kolu u Nišu, pošto su ubedljivo pobedili Radnički rezultatom 5:0.

Strelci za Vošu bili su Vukosavljević u 49, Borovina u 55, Peranović u 63, Božičić u 65. i Đokanović u 81. minutu.

Za Vošu su nastupali Bogdanović, Skorupan, Matić, Eremić, Čejović, Pupavac, Vukosavljević, Jovanović, Borovina, Peranović, Božičić. Sa klupe su ušli Zečević, Dokić, Stanišić, Đokanović, Karabasil.

U drugom kolu, kadeti Voše remizirali su u gostima sa Grafičarom rezultatom 2:2.

Dvostruki strelac za Vošu bio je Peranović u devetom i 17. minutu.

Za Vošu su nastupali Bogdanović, Skorupan, Matić, Eremić, Čejović, Pupavac, Vukosavljević, Jovanović, Borovina, Peranović, Božičić. Sa klupe su ušli Zečević, Dokić, Stojanović i Stanišić.