Омладинци Војводине поражени су од екипе ТСЦ-а резултатом 2:3 (0:1), у деветом колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 150 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Пауновић у 35. и Сукачев у 73, док су голове за госте постигли Милосавић у 10. (п), Бошњак у 76. и Лукић у 82. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Борак, Трнинић (од 80. Хромиш), Букинац, Мајсторовић, Дробњак, Ковачев (од 87. Стајки), Абаџија, Јањић (од 62. Пиваш), Пауновић, Костадиновић, Сукачев (од 74. Токин).

ТСЦ: Војводић, Обрадовић (од 53. Холо), Бањац, Павловић, Бошњак, Терзић (од 88. Зличић), Прерадов, Фусеини, Лукић, Милосавић (од 84. Виола), Анђелковић (од 80. Косовац).

Почетак утакмице је био врло отворен и са неколико шанси на обе стране, а ТСЦ је повео у 10. минуту, пошто је, након фаула у шеснаестерцу Војводине, пенал за госте сигурно извео Милосавић.

Међутим, у 35. минуту, Воша је изједначила. Пауновић је искористио сјајан пас у шеснаестерац ТСЦ-а и избио сам испред голмана, покушао да га лобује, Војводић је одбранио, али је лопта потом поново дошла до Пауновића, који ју је главом проследио у мрежу.

У другом полувремену, игра се одвијала углавном на средини терена, иако су обе екипе желеле да дођу до другог поготка. У томе је успешнија била Војводина, која је у 73. минуту преокренула резултат.

Након набачене лопте у шеснаестерац ТСЦ-а, Пиваш је пребацио истрчалог голмана Војводића, а Сукачев је главом са три метра проследио лопту у мрежу.

Ипак, већ у 76. минуту, ТСЦ је дошао до изједначења. После слободног ударца са леве стране који је извео Милосавић, на правом месту се нашао Бошњак и главом послао лопту у доњи ближи угао Бораковог гола.

Гости су имали скоро идентичну прилику за погодак и у 77. минуту, али је овога пута, након скока и ударца главом Павловића, лопта отишла неколико центиметара преко пречке.

Међутим, у 82. минуту, ТСЦ је поново дошао до предности. Оштру лопту по земљи са десне стране одлично је искористио Лукић, који ју је захватио довољно таман да јој скрене путању како би се од стативе одбила у мрежу Војводине.

До краја меча, Воша је покушавала да поново дође до изједначења, али је ТСЦ успешно заустављао њене нападе и притом из контранапада покушавао да још једном савлада Борака. Међутим, промене резултата више није било, па је меч завршен резултатом 2:3 за ТСЦ.