Омладинци Војводине победили су екипу Бродарца резултатом 2:1 (0:1), у 17. колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Милошевић у 57. и Ивановић у 83, док је једини гол за госте постигао Милошевић у 38. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Богуновић, Трнинић, Миланов, Кокановић, Николић, Дробњак, Апостоловски (од 59. Абрамушић), Абаџија (од 87. Пауновић), Ивановић, Милошевић, Тедић.

Бродарац: Марић, Ш. Мулић, Митровић, Станковић, Пражић (од 65. Стајковић), Милошевић (од 79. Вујетић), Џ. Мулић (од 84. Петровић), Лекић, Зечевић, Миладиновић, Врањеш (од 76. Рамдедовић).

Од почетка утакмице, Војводина се наметнула као доминантнији тим који више жели победу, али је прва шанса уследила тек у 30. минуту и то после контранапада. Након корнера за Бродарац, Богуновић је ухватио лопту и бацио је до Абаџије, који је потом одиграо пас до Ивановића, а он је у шеснаестерцу гостију проиграо Милошевића, који је шутирао са око шест-седам метара искоса, али је Марић одлично одбранио.

Само осам минута касније, црвено-бели су кажњени за неискоришћену прилику. Након још једног корнера за Бродарац, на ивици петерца је одлично скочио Милошевић и главом довео свој тим у вођство.

У 42. минуту, гости су могли до новог поготка и то након што је Миладиновић шутирао са око 20 метара, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. На другој страни, у 57. минуту, Воша је дошла до изједначења.

Са десне стране, Ивановић је упутио лопту у шеснаестерац Бродарца, а до ње је дошао Милошевић и прецизним ударцем са седам-осам метара искоса успео да савлада Марића.

Од тог тренутка, црвено-бели су почели са још интензивнијим нападима, па су у 83. минуту дошли до преокрета. Након убачене лопте у петерац Бродарца, у гужви играча се најбоље снашао Ивановић и успео да пошаље лопту у мрежу.

Воша је у 90. минуту могла и до трећег поготка и то након што је Кокановић изашао сам испред Марића и шутирао, али је голман гостију одбранио његов ударац. Само два минута касније, у сличној ситуацији се нашао и Пауновић, који је лобовао истрчалог голмана Бродарца, али је лопта погодила стативу. Резултат је остао 2:1, па су омладинци Војводине дошли до заслужене победе.