Omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Brodarca rezultatom 2:1 (0:1), u 17. kolu Omladinske lige Srbije.

Pred oko 100 gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelci za Vošu bili su Milošević u 57. i Ivanović u 83, dok je jedini gol za goste postigao Milošević u 38. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Bogunović, Trninić, Milanov, Kokanović, Nikolić, Drobnjak, Apostolovski (od 59. Abramušić), Abadžija (od 87. Paunović), Ivanović, Milošević, Tedić.

Brodarac: Marić, Š. Mulić, Mitrović, Stanković, Pražić (od 65. Stajković), Milošević (od 79. Vujetić), DŽ. Mulić (od 84. Petrović), Lekić, Zečević, Miladinović, Vranješ (od 76. Ramdedović).

Od početka utakmice, Vojvodina se nametnula kao dominantniji tim koji više želi pobedu, ali je prva šansa usledila tek u 30. minutu i to posle kontranapada. Nakon kornera za Brodarac, Bogunović je uhvatio loptu i bacio je do Abadžije, koji je potom odigrao pas do Ivanovića, a on je u šesnaestercu gostiju proigrao Miloševića, koji je šutirao sa oko šest-sedam metara iskosa, ali je Marić odlično odbranio.

Samo osam minuta kasnije, crveno-beli su kažnjeni za neiskorišćenu priliku. Nakon još jednog kornera za Brodarac, na ivici peterca je odlično skočio Milošević i glavom doveo svoj tim u vođstvo.

U 42. minutu, gosti su mogli do novog pogotka i to nakon što je Miladinović šutirao sa oko 20 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Na drugoj strani, u 57. minutu, Voša je došla do izjednačenja.

Sa desne strane, Ivanović je uputio loptu u šesnaesterac Brodarca, a do nje je došao Milošević i preciznim udarcem sa sedam-osam metara iskosa uspeo da savlada Marića.

Od tog trenutka, crveno-beli su počeli sa još intenzivnijim napadima, pa su u 83. minutu došli do preokreta. Nakon ubačene lopte u peterac Brodarca, u gužvi igrača se najbolje snašao Ivanović i uspeo da pošalje loptu u mrežu.

Voša je u 90. minutu mogla i do trećeg pogotka i to nakon što je Kokanović izašao sam ispred Marića i šutirao, ali je golman gostiju odbranio njegov udarac. Samo dva minuta kasnije, u sličnoj situaciji se našao i Paunović, koji je lobovao istrčalog golmana Brodarca, ali je lopta pogodila stativu. Rezultat je ostao 2:1, pa su omladinci Vojvodine došli do zaslužene pobede.