Омладинци Војводине играли су нерешено 1:1 (0:0) са екипом Вождовца, у петом колу Омладинске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелац јединог гола за Вождовац био је Аврамовић у 69, док је погодак за Вошу постигао Станојевић у 90. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Богуновић, Трнинић (од 70. Пауновић), Стојановић (од 63. Николић), Поповић, Мајсторовић, Дробњак, Гагић, Абаџија (од 66. Станојевић), Ивановић, Апостоловски, Тедић (од 89. Ерић).

Вождовац: Кнежевић, Старчевић (од 71. Радосављевић), Живковић, Јевтић, Зечевић, Мојсиловић, Пузовић (од 54. Ткакоков), Бибић (од 51. Аврамовић), Сретковић, Грбовић, Којић (од 78. Лазаревић).

Вождовац је могао да дође у вођство већ у првом минуту, када је Старчевић добро прошао по десној страни, ушао у шеснаестерац и шутирао са десетак метара искоса, Богуновић је одбранио, а лопта се потом одбила до Живковића, који је такође упутио ударац, али је голман Војводине још једном одлично реаговао.

На другој страни, Војводина је узвратила после корнера у 35. минуту, када је Стојановић упутио ударац главом, али је лопта погодила пречку. У 44. минуту, поново је Вождовац имао прилику и то након што је Којић прихватио лопту на око осам-девет метара од гола Војводине, а потом петом покушао да постигне погодак, али је Богуновић још једном одбранио. До одбијене лопте је потом дошао Пузовић и шутирао, али је лопта отишла високо преко гола.

Воша је лако могла до гола и у 68. минуту, када је Ивановић шутирао са око 13-14 метара, али је лопта још једном погодила пречку гола гостију. На другој страни, само минут касније, Вождовац је дошао у вођство.

У контранападу гостију, Аврамовић је прихватио пас са леве стране, а потом прецизним ударцем са око 12-13 метара довео своју екипу у вођство.

До краја меча, Војводина је имала нешто већи посед лопте и покушавала да дође до изједначења, мада је и Вождовац имао неколико врло опасних напада. Међутим, до промене резултата је дошло тек у 90. минуту, када је Станојевић добро шутирао са петнаестак метара искоса и тако поставио коначан резултат овог меча.