Омладинци Војводине играли су нерешено 1:1 (1:0) против сениорске екипе руског трећелигаша Форте Таганрог, у пријатељском мечу одиграном у Турској.

Стрелац за Вошу је био Тедић у 17, док је гол за Форте Таганрог постигао Јанов у 49. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Богуновић, Поповић, Миланов (од 46. Пауновић), Гагић, Мајсторовић, Дробњак, Тедић, Трнинић (од 46. Тркуља), Ивановић (од 61. Станојевић), Абрамушић (од 46. Тањга), Милошевић (од 46. Апостоловски).

Форте Таганрог: Сафронов (од 75. Пузеев), Охрименко (од 46. Рудаков), Погребник (од 46. Вјаткин), Ахмеџанов, Крњочков (од 46. Абдулин, од 58. Захаров), Захаров (од 46. Паштов), Болотов (од 46. Јанов), Могилев (од 46. Бидловски), Моргунов (од 46. Маљеш), Водјаник (од 46. Магомедов), Горченко (од 46. Солодаренко).

Воша је прву прилику имала већ у трећем минуту, када је Милошевић шутирао са ивице шеснаестерца, лопта је ишла у ближи доњи угао гола, али је чувар мреже руског тима успешно интервенисао. Само 10 минута касније, омладинци Војводине су имали нову шансу и то након што је, после центаршута Тедића, ударац главом упутио Ивановић, али је Сафронов још једном одлично одбранио.

На другој страни, у 15. минуту, прву прилику је имао и Форте Таганрог. Корнер је извео Захаров, а ударац главом упутио Погребник, али је лопта погодила пречку гола Војводине. Само два минута касније, Војводина је повела.

Тедић је дошао до лопте на нешто више од 20 метара од гола Форте Таганрога, а онда сјајним ударцем савладао голмана Сафронова.

У 38. минуту, Војводина је имала нову шансу, када је, након центаршута Миланова, ударац главом упутио Дробњак, али је лопта отишла поред стативе, да би почетком другог полувремена Форте Таганрог изједначио.

У 49. минуту, Јанов је прецизним ударцем са дистанце савладао Богуновића и тако поравнао резултат.

Форте Таганрог је у 55. минуту имао нову прилику, када је са десетак метара искоса добро шутирао Вјаткин, али је одлично одбранио Богуновић. Руска екипа је поново припретила у 73. минуту, када је Богуновић још једном успешно одбранио, овога пута ударац Магомедова са око седам-осам метара искоса.

Само минут касније, Пауновић је шутирао са око 20 метара, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе, што је уједно била последња права шанса на мечу, с обзиром на то да се до краја утакмице играло углавном између два шеснаестерца.

Омладинци Војводине су тако пружили још једну добру партију на припремама у Турској и у већем делу меча били бољи противник, а по приказаном на овом мечу се ни по чему није могао стећи утисак да су се састале омладинска и сениорска екипа два клуба.